Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nem vót kérdés, csak társasági életre vágytam volna. De kezd gyanússá válni, hogy ahol felbukkanok onnan mindenki eltűnik.

Most vagy azért történik mindez, mert a hasonlóak - ahogy a mágnesnél - taszítják egymást, és mi itt mind hasonlóak vagyunk. Hiszen magas színvonalú humorral, intellektussal, megfelelő egzisztenciával, helyes életszemlélettel és elegendő élettapasztalattal rendelkezünk, ízlésünk kifinomult, emellett szépek is vagyunk.
...de lehet hogy csak büdös a szám. Mondjuk tegnap szalonnasütés volt az oviban és behagymáztam, de mostam fogat kétszer is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Lightyear - befektetési app
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest