- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nálam akkor jó a sör, ha van valami karaktere, egyedisége, jellegzetessége, vagy jól hozza azt, amit a 'neve' vagy a típusa alapján elképzel az ember. De ha vakteszten megkóstolod, és csak azt érzed, hogy talán sör, mintha a régi fesztiválcsapos aranyászokot innád, akkor az nekem annyira nem jó sör, még akkor sem, ha kézműves és évente csak 500 palackkal készül és elnyeri a budaivárfesztivál kézművessörkiállítás aranyérmét.
Szerintem lassan megyünk már afelé, hogy hirtelen mindenki tud sört főzni, legfeljebb utólag megmagyarázza, hogy ez azért olyan, mert.. kézműves és mert ilyet akart. Pont. És onnantól az már jó.
De végülis ha mindenki tud pálinkát főzni, akkor igaz, miért ne tudna mindenki sört is.Nekem alapvetően nem azzal van bajom, ha egy kisvállalkozás vagy egy egy fős magánzó nekiáll sört főzni, hanem azzal, hogy manapság mindenre rásütik hogy kézműves és akkor automatikusan azonnal egy magas kategóriába kerül. Mintha ez a szó mivel divatos mindenkit felmentene minden alól, és onnantól az már nem lehet rossz. Persze ízlés dolga hogy mi rossz, vagy ki mit érez annak. Ittam már olyan sört ami ízlett, és nem nagyüzemben készült. Tehát létezik, csak ezek szerint mostanában rosszakkal futok össze.
Járok helyi szervezésű borkurzusra, ahova kisebb borászatok borászai jönnek előadással egybekötött kóstolót tartani. Nem egy és nem kettő jelezte mikor egyáltalán szóbakerült, hogy attól hogy ő csak 3 vagy 4 hektárról dolgozik, és csinál limitált palackmennyiséget, attól még utálja, ha rásütik hogy akkor ez kézműves bor, mert nem egy borgyár mennyiséggel és minőséggel dolgozik.
Lortech: Nem egyszerre kóstoltuk, asszem max. 2 vagy 3 volt amit egymás után közvetlen, de volt amik közt hetek is elteltek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi