- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Haverom is megmártózott az újhullámban, vett vagy 8 féle kommerszbótban kapható kézműves sört, hogy kóstolgassuk meg, darabja biztos hogy 700-800 Ft, amiért már tisztességes belgákat is lehetett vóna venni, node mindegy. Momost én körömszakadásig védem a kisiparos magyar terméket ha jó. Talán a 8 féléből vagy 2 volt ami olyan jó erős átlagot tudott hozni. A többi olyan simán felejthető. De hogy mik voltak... hát passz. És elkövettem a hibát, hogy megkóstoltam valami ipát utolsónak, ami aztán annyira nem ízlett, hogy ihaj. Mivel ez akkorra úgy a 3. féle ipa volt, amit mindenki nagy rössel kóstoltatott velem, én így ezzel le is írtam a fajtát, pontosabban kihúztam az "én ezt szeretem" kosárból. Node az unicumot is mindenki imádja az ismerősi körömből, én meg egyenesen gyűlölöm. Egyszer gyerekkoromban sikerült ennem kifakadt epétől megkeseredett májat, no azóta se a tonicot, se az unicumot nem tudom meginni, se semmi mást ami direkt keserű. Ez már csak úgy mellékszál.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest