- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Pebble - az átgondolt okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Vérboci
üzenetére
Haverom is megmártózott az újhullámban, vett vagy 8 féle kommerszbótban kapható kézműves sört, hogy kóstolgassuk meg, darabja biztos hogy 700-800 Ft, amiért már tisztességes belgákat is lehetett vóna venni, node mindegy. Momost én körömszakadásig védem a kisiparos magyar terméket ha jó. Talán a 8 féléből vagy 2 volt ami olyan jó erős átlagot tudott hozni. A többi olyan simán felejthető. De hogy mik voltak... hát passz. És elkövettem a hibát, hogy megkóstoltam valami ipát utolsónak, ami aztán annyira nem ízlett, hogy ihaj. Mivel ez akkorra úgy a 3. féle ipa volt, amit mindenki nagy rössel kóstoltatott velem, én így ezzel le is írtam a fajtát, pontosabban kihúztam az "én ezt szeretem" kosárból. Node az unicumot is mindenki imádja az ismerősi körömből, én meg egyenesen gyűlölöm. Egyszer gyerekkoromban sikerült ennem kifakadt epétől megkeseredett májat, no azóta se a tonicot, se az unicumot nem tudom meginni, se semmi mást ami direkt keserű. Ez már csak úgy mellékszál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Linux felhasználók OFF topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- További aktív témák...
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest