Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Az hagyján, de ma van Szent Vencel napja, egyben a cseh államiság napja. Ami itt munkaszüneti nap. Csak ugye erről én nem tudtam...
Abból a szempontból mindegy, hogy a termelés folyik, így nekem is itt kell lennem, csak délután plázázni mentem volna...
És mivel a nemzeti ünnepeken a 200 négyzetméternél nagyobb boltok nem nyithatnak ki, így ez a tervem kútba esett. Hovatovább nem fogok tudni vacsorát meg sörikét venni a teszkóba.
Bájdövéj: Van annak némi pikantériája, hogy a bót nem nyithat ki, de az senkit se zavar, hogy pl. csak itt, ennél a cégnél jelen pillanatban is dolgozik vagy 500 ember, aztán este jön a váltás. Szombaton, vasár- és ünnepnapokon is 12 órás műszakban. Persze az irodák üresek, nem volt nehéz parkolót találni. Bár 20 percet kajtattam az irodakulcs után.
Ahogy persze odahaza is így van ez. Fura, hogy valamiért mindig és mindenhol a kereskedelem a kivételezett.
Elkúrt világ ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi