Új hozzászólás Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Jó hát azért ez nagyon belváros... Egyedül nem szeretek éttermezni meg lakomázni.
A család otthon eszi a vajaskalácsot vacsorára, apa meg minden este éttermezik mi?
Nem esne jól a falat.A cégnél ahova most bejárok van kantin, ott szoktam ebédezni, vacsorára meg kiflizsemleszalámi. CSak ma elmaradt az ebéd, mert 11-re értem ide és sok volt a teendő.
@Verus: A sörözéssel is ez a helyzet. Egyedül csak nem kezdek el kocsmázni. Meg minden nap nem lehet sörözőbe járni. Otthon sem szokásom. Ha jobb a csapolt ha nem (nyilván jobb), ha veszek egy hatos zsugor gambrinust az Albertban azzal elleszek péntekig (na jó, szerdáig).
Amugy megvolt a vacsi, kínait ettem. Nemtom mi volt, de állítólag csirke
Jó volt.
Pizzát nem találtam a közelben.Ja és a Gólem... kb 10 éve hajtok egy plüss gólemet. Egyszer láttam valahol, de nem vettem meg, azóta meg nem látok, de megvenném. Szívás.
Amit még jó lenne ha kapnék valahol, az a kisvakondos hajcsat a lányomnak, de azsenincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Hobby elektronika
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Philips LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bowers & Wilkins Dm 303 EISA díjas audiofil hangfal + Lcr 3 center
- Dell ReadyRails A6 1U Rail Kit R210, R210 II, Dx600G, stb. szerverekhez (JWFR6, W6XNW, YNG10)
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 2133MHz DDR4 kit / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Eladó Sony PlayStation 5 (Slim) 1TB Digital Edition 2026.12-ig garanciával!
- ASRock B250M-HDV / MSI B150 PC Mate
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2022 64GB - Kártyafüggetlen, Éjfekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó volt.