Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vérboci
üzenetére
Na jó, de akkor ezt még nem tudtuk..!

Én naiv, azt hittem, hogy ha már koncertet tartanak, akkor az az alap, hogy lerakják járólappal, mint a Szigeten. Pláne, hogy úgy hirdetik az eseményt, hogy Red Bull ring. Aztán egy mezőn voltunk a sárban. Igazából voltam már pár koncerten, de ekkora sarat / és szervezetlenséget még sosem láttam. Kezdve ott, hogy egy kb. 10 m széles úton lehetett csak odamenni, és ez 100 ezer embernek kicsit kevés. Elvileg szerveztek shuttle bus-t. De nem jött már délután se, mert álltak a dugóban. Mondta a hangosbemondó, hogy van 20 busz, de állnak a dugóban.... 100 ezer emberre 20 busz.
az komoly.
Folytatva ott, hogy odacsődítenek egy alpesi völgybe 100 ezer embert, de szállás 50 km-es körzetben nincs, ezért mindenki kénytelen éjszaka hazavezetni... Nem véletlenül szokták az ilyen eseményeket városokban lebonyolítani, ahol van infrastruktúra.A koncert jó volt amúgy. Csak nem értem, miért szeptemberben tartották az Alpokban.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest