Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AI Detector
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
A Mini nem családi autó, Katica jár vele munkába alapvetően (kivéve, amikor sikerül lenyúlnom, vagy szombaton, amikor én dolgozom, ő meg nem), illetve szaladgálós/városi kisautónak használjuk. A Mazda 5-ben meg elfér az egész család, ha valahova menni kell, valamint azt én használom munkába járásra, mert nekem csak 12 km a munkahely, és szinte végig autópálya, nincs városi szakasz. És a gyerekek + kutyák mellé még befér két bicaj is, ha kell.

kukac: Amennyire tetszik az MX5, sajnos azonos kor / futás / teljesítmény / felszereltségben kb negyedével drágább lett volna, illetve havonta-kéthavonta egyszer azért csak jól jön az a szükségülés hátul, ha valahogy úgy jön össze. Csomagtartóról nem is beszélve, bevásárolni azért a Minivel szoktunk járni, lehajtott hátsó ülésekkel akármilyen nagybevásárlás belefér, az MX5-tel azért ez problémás lenne.
Lenox: Nyilván semmi köze a praktikumhoz, de így, hogy az utóbbi időben többet jártunk a Mininél kénytelen-kelletlen, kissé beleszerelmesedtem az új Clubmanbe. Jó, nagyobb utakhoz kell rá egy tetőbox, illetve kicsit klausztrofób érzés azért a Mazda után, de alapvetően négy utasnak ugyanannyi hely van benne, csak a csomagtartó kisebb kicsit, mint a Mazdában. Valamint a magasabb üléspozíció azért hiányozna hosszabb távon, akármennyire is feelinges a Mini gokartos jellege. Na mindegy, ha nem csattan bele a Mazdába is egy kóbor Jeep a közeljövőben, akkor ez szerencsére még a jövő zenéje, hogy megint autót kelljen keresni. Az 1,5-ös motor egyébként akár ok is lenne (főleg a 136 LE-vel, amit kihoztak belőle), nem fétisem a nagy motor, ellenben a Honda formavilágának valahogy nem én vagyok a célközönsége... Bár az új HRV egész konszolidáltra sikerült, szinte már Mazda CX5-szerűen formás.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP Elitebook X G1i 14 AI, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 258V, 32GB DDR5, 1TB NVMe, WIFI 7, gar
- Mac mini M4 PRO Makulátlan állapotban mint az új 2 év garanciával AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- DELL Latitude 7210 2-in-1,12.3",FHD,i5-10310U,8GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest