- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Hívószám-hamisítás
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
figyu, jövő héten lesz 10 hónapja, hogy a cégnél vagyok. eddig gyakorlatilag egy hónapig voltam 2 projekten, amiknek nettó semmi értelme (tényleg semmi: pár random manager akiknek fogalmuk nincs a témában talált pár buzzwordot és azt hiszik, hogy ha adnak vmi semmire nem használható adatot, abból mindent meg lehet oldani, azt is amit akkor se lehetne, ha jó az adat (és mindezt csak ma 3x elmondtam 45p alatt), volt mindenestől kb. még egy hónap tréning, ami egy nagyon minimálisan használt tool + egyéb random tréningek (amikről meglehetősen hosszú hibalistát írtam) és egy 3 hetet töltöttem azzal, hogy írtam egy ~8 oldalas doksit tipikus (a tréningek hiányosságaiból + egyéb jellegű hozzá nem értésből fakadó) problémákról / hibákról amivel nem csinálnak semmit.
a maradék időben gyakorlatilag még annyi a cég számára hasznos dolgot sem csináltam, mint amit fentebb részleteztem. szerinted ezek alapján én mennyi értéket állítottam elő ez alatt a 10 hónap alatt?
és mennyivel lett jobb a világ attól, hogy ott dolgozom? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Plazma TV topic
- Kuponkunyeráló
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux kezdőknek
- Escape from Tarkov
- További aktív témák...
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R RGB TG 650W
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és mennyivel lett jobb a világ attól, hogy ott dolgozom?