- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Láttam ezt a videót amiben egy spam emailre való válaszolgatásról van szó, és tök vicces.
Gondoltam kipróbálom, ez lett belőle:
Egy senegáli nő írt aki valami nyomortáborban van bezárva, de azért naponta 2x tud emailezgetni
Küldött két képet is, és első perctől kezdve drága aranyomnak, meg hasonlóknak szólított (külön kérnem kellett hogy
legalább a nevemet hámozza ki a válaszomból és használja)A sztori annyi hogy ő ott sínylődik, és viszont az apja ráhagyott egy kis örökséget, de nem kaphatja meg, ezért én kellene kezeljem a pénzt kihoznom onnan és akkor ad pár %ot. Az összes teljesen reális és hihető Four million five hundred thousand USA Dollar, írogattam még, mert kíváncsi voltam hogy lesz nekik ebből pénz, de mivel nincs időm kiugrani Senegálba, hogy egy ottani ügyvéd hitelesítse a létezésemet, zátonyra futott a történet

Millió sebből vérzik, és remélem sosem lesznek elég okosak hogy kijavítgassák, de akkor sem értem, miért kell ekkora összeget hazudniuk. max 10.000 dodó lenne az amit be lehet így adni, de oda is tökéletes sztori kellene.
Gondoltam megosztom, hátha vannak mások is akiker érdekel mi is az a spam
(természetesen nem az elsődleges mail címemet használtam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Spórolós topik
- BestBuy ruhás topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Keresek memóriákat, SSD-et, nagy tételeben
- Karcmentes ÚJszerű Apple MacBook Air 13" 8/128GB ! 3 Hó Jótállás
- Eladó Skullcandy Crusher Anc 2
- Mac Mini Late 2012 16GB RAM, 250GB SSD 2.5GHz i5 Gyönyörű, megkímélt, alig használt példány
- Lenovo Thinkpad P15S Gen 2, i7-1185G7,32 gb,512 gb ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL, Dobozos, KARCMENTES,
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Küldött két képet is, és első perctől kezdve drága aranyomnak, meg hasonlóknak szólított (külön kérnem kellett hogy