- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki pattogó hagszóróra ötlet ?
Van egy Tevion (jó régi) 5.1-es erősítőm, arra vannak kötve a hangszórók, és ha 5.1-be hallgatok valamit úgy hangosabban, akkor egy idő és elkezd pattogni a hangszóró, ha többet babrálom ilyenkor a távirányítóval, akkor szépen elkezd körbe menni a pattogás körbe mindegyik hangszórón, majd néha fogja magát és elnémul az egész. Ha áramtalanítom majd vissza akkor úgyahogy megy, de csak ideig.
Tegnap este annyit csináltam, hogy kihúzott állapotban mindegyik hangszóró kábelét összeszedtem rendesen, feltekertem a felesleget, összekötöttem, hogy ne legyen gubancos, mert akad ott beltéri egység is, meg a laptop tápkábele is. Próbáltam is utána, nem kelentkezett a probléma, de lehet csak azért, mert halkan tudtam használni a kései időpontra való tekintettel, de ma majd délután kicsit meghajtom, hátha csak a kábelezés volt a ludas.UI: Remélem megoldódik az ügy, mert nézegettem az 5.1-es erősítőket amin optikai bemenet is van (TV ezen keresztül), meg 5.1-es aktív kimenet (hangszórók) és legalább 1 RCA bemenet (egyéb külső hangforrás), hát nincs kedvem 25-30.000 költeni erre, pláne úgy hogy ezt az erősítőt 7.000 Ft-ért vettem úgy kb. 5-6 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Microsoft Surface PRO 10 (Ultra 7 165U, 16GB RAM, 1TB SSD, garanciális, makulátlan)
- Getac F110 G5 Strapa tablet PC Windows11-el 11,6" i5-8365U, 16GB, 1TB M.2SSD, GPS, LAN, BT
- iPhone 11 64GB gyári független gyári akku 95%!
- iPhone 11 64GB gyári független gyári 89%-os akku
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest