Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
a BT és a wifi egy chipről megy.
Kezdjük akkor ott, hogy E6520-nál - a gyári BT-t és wifit feltételezve - nem:
BT és WLAN.Az E6520 hivatalos specifikációiban említett egyik gyári WLAN opció sem WLAN + BT modul.
Hozzáteszem azt az apróságot is, hogy még ha egy mini PCI-e csatlakozós modulra integrált WLAN + BT-t használnál (ahogy én több gépben is, Intel 7260HMW-t), ott is külön driver kezeli a BT-t és a WLAN-t, én pl. a BT-t letiltva használom, mert régebbi Thinkpad-jeim vannak, amik csak a saját eredeti BT moduljaikkal működnek rendesen, a 7260HMW-n lévő BT-vel instabil lesz a rendszer.
Arról elegánsan nem tettél említést, hogy az asztali géped és a Pi hogyan is csatlakozik a routerhez, kábellel, wifivel... Szerencsére arra céloztam csak előzőleg - nem volt véletlen az a "
" -, hogy érdemes lenne utánajárni, hogy hátha nem magával a Dell-ed wifijével van gond, hanem valami más tényező kavar be (itt akár értve a lakásban a router elhelyezését, falakat, bezavaró szomszédos hálózatokat stb.). Csak példának: én azért álltam át az 5 GHz-es sávra szinte minden itthoni gépnél, mert 2,4 GHz-en úgy 30 másik hálózat jelét látom, 5 GHz-en meg rajtam kívül senki nincs.Ha ezeket a köröket megfutottad már, nem szóltam, csak épp nekem nem ez jött le. Persze, a szövegértésem egyes...

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
" -, hogy érdemes lenne utánajárni, hogy hátha nem magával a Dell-ed wifijével van gond, hanem valami más tényező kavar be (itt akár értve a lakásban a router elhelyezését, falakat, bezavaró szomszédos hálózatokat stb.). Csak példának: én azért álltam át az 5 GHz-es sávra szinte minden itthoni gépnél, mert 2,4 GHz-en úgy 30 másik hálózat jelét látom, 5 GHz-en meg rajtam kívül senki nincs.