Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Jelentős túlsúlyt viszonylag könnyű mozgatni (100+ kg). Abból gyorsan le lehet adni viszonylag nagy mennyiséget, ellenben felfelé is gyorsabban megy már. A legnehezebb mindig az utolsó pár kg leadása. Én is megszabadultam 10kg-tól stabilan (84 -> 74), de innét már hónapok óta kínkeservvel tudok csak lejjebb menni, pedig még mindig olyan úszógumi van körülöttem, hogy az borzasztó.
Ami viszont neked fontos: a sportot nem csak az jelenti, ha kinyírod magad. Naponta egy egy-másfél órás hosszú sétával többre mész, mellette nyújtás, rendszeresen kicsi gimnasztika, vagy yoga/pilates. A fokozatosságról nem is beszélve. Ízületeknek, izmoknak is (sok) idő kell, hogy szokják a terhelést, különben csak sérülés lesz belőle. Viszont okos terheléssel kb minden tud regenerálódni, pláne fejlődni.
Ja, és a hosszú séták, valamint a lassú gyakorlatok élettani mellett pszichés hatása is sokat hozzátehet az életminőséghez. És még a kutya is imádni fog érte (ha nincs, kérj kölcsön, abszolut win-win).
Tudom, hogy rengeteg idő, de én magamon azt látom, hogy a legjobb befektetés ever.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Dell Alienware AW3425DW OLED GAMING Monitor 240Hz
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest