Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Netfone
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
bitpork
üzenetére
Jelentős túlsúlyt viszonylag könnyű mozgatni (100+ kg). Abból gyorsan le lehet adni viszonylag nagy mennyiséget, ellenben felfelé is gyorsabban megy már. A legnehezebb mindig az utolsó pár kg leadása. Én is megszabadultam 10kg-tól stabilan (84 -> 74), de innét már hónapok óta kínkeservvel tudok csak lejjebb menni, pedig még mindig olyan úszógumi van körülöttem, hogy az borzasztó.
Ami viszont neked fontos: a sportot nem csak az jelenti, ha kinyírod magad. Naponta egy egy-másfél órás hosszú sétával többre mész, mellette nyújtás, rendszeresen kicsi gimnasztika, vagy yoga/pilates. A fokozatosságról nem is beszélve. Ízületeknek, izmoknak is (sok) idő kell, hogy szokják a terhelést, különben csak sérülés lesz belőle. Viszont okos terheléssel kb minden tud regenerálódni, pláne fejlődni.
Ja, és a hosszú séták, valamint a lassú gyakorlatok élettani mellett pszichés hatása is sokat hozzátehet az életminőséghez. És még a kutya is imádni fog érte (ha nincs, kérj kölcsön, abszolut win-win).
Tudom, hogy rengeteg idő, de én magamon azt látom, hogy a legjobb befektetés ever.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256 GB újszerű állapot
- GamerPC RX 9070/7700X/32GB DDR5/1TB M2
- Szép! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i5-1135G7 16/256 +Toll
- Lenovo ThinkPad P15 G1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest