Hirdetés
- xiaomi redmi note 14
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Van egy kozos szamlank, a kozos fizetnivalok ,pl rezsi, lakashitel, kaja, ruha, bebiszitter, stb. arrol mennek. Pl. a nyaralas is ( Tudod vannak olyan helyzetek, ahol a ferfi nem keres 3-5x annyit mint a no, sot netan a no keres jobban)
De pl az egeszsegbiztositasom (250font per ho) tolem megy, a ferjemnek nincs koze hozza. Akkor sem, ha pont terhesseg miatt kotottem. Viszont az o ceges biztositasa , ami a teljes csaladra kiterjed az felesben megy.Engem zavarna ha a kozosbol venne az 1400 fontos fotomasinajat, vagy ha a kozosbol kiveve beallitana egy x220-al ( mint ahogy minap beallitott eggyel, a megtakariitasabol veve), meg akkor is ha megbeszelne elore velem, mikozben a zsebpenzevel mindenki azt csinal amit akar.
X osszeget bedobunk a kozosbe, a maradek felett masiknak nincs beleszolasa. Es ez igy van jol. ( Ismerem magam, hogy olyan lennek mint anyum, aki apum osszes penzet elszedte szinte, meg elszamoltatta, ez meg az mibol van, en ilyet nem fogok csinalni. A ferjem "zsebpenze" az ove, arra kolti amire akarja. Az en reszem meg az enyem. Ha abbol kolcsonadok valakinek, vagy veszek valamit, az az en reszortom. )
De mint irtam, en azt is nehezen viselnem, ha egyenlotlen lenne a felallas, es az a minimum, hogy ha maternityn is vagyok, megprobaljak ugyanannyit beleadni a kozosbe, mint o, vagy ha nem sikerul, akkor amennyit tudok. Nem szeretnek sem ki sem eltartott lenni, van nekem agyam, meg munkam, erek annyit mint egy ferfi, ezert fizetek is annyit mint egy ferfi.
Etteremben amugy tobbnyire felvaltva fizetunk, es ez igy fair.
Új hozzászólás Aktív témák
- (Szinte új)Samsung Galaxy Watch 8 44mm+ kiegészítők
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest