Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Van egy kozos szamlank, a kozos fizetnivalok ,pl rezsi, lakashitel, kaja, ruha, bebiszitter, stb. arrol mennek. Pl. a nyaralas is ( Tudod vannak olyan helyzetek, ahol a ferfi nem keres 3-5x annyit mint a no, sot netan a no keres jobban)
De pl az egeszsegbiztositasom (250font per ho) tolem megy, a ferjemnek nincs koze hozza. Akkor sem, ha pont terhesseg miatt kotottem. Viszont az o ceges biztositasa , ami a teljes csaladra kiterjed az felesben megy.Engem zavarna ha a kozosbol venne az 1400 fontos fotomasinajat, vagy ha a kozosbol kiveve beallitana egy x220-al ( mint ahogy minap beallitott eggyel, a megtakariitasabol veve), meg akkor is ha megbeszelne elore velem, mikozben a zsebpenzevel mindenki azt csinal amit akar.
X osszeget bedobunk a kozosbe, a maradek felett masiknak nincs beleszolasa. Es ez igy van jol. ( Ismerem magam, hogy olyan lennek mint anyum, aki apum osszes penzet elszedte szinte, meg elszamoltatta, ez meg az mibol van, en ilyet nem fogok csinalni. A ferjem "zsebpenze" az ove, arra kolti amire akarja. Az en reszem meg az enyem. Ha abbol kolcsonadok valakinek, vagy veszek valamit, az az en reszortom. )
De mint irtam, en azt is nehezen viselnem, ha egyenlotlen lenne a felallas, es az a minimum, hogy ha maternityn is vagyok, megprobaljak ugyanannyit beleadni a kozosbe, mint o, vagy ha nem sikerul, akkor amennyit tudok. Nem szeretnek sem ki sem eltartott lenni, van nekem agyam, meg munkam, erek annyit mint egy ferfi, ezert fizetek is annyit mint egy ferfi.
Etteremben amugy tobbnyire felvaltva fizetunk, es ez igy fair.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Arc Raiders
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- BestBuy topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Honor Magic8 lite 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest