Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Apple Watch
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem tudom, van mogottuk hutoventi, mert ez a gep az also szinten van, hogy ne zavarjon, tehat nem zavar, jelenleg is 23 es 32 fok kozott van a homersekletuk.
Amugy az az erdekes, hogy mindegyik ugy halt meg (illetve nem is halt meg teljesen, majd mindjart kiderul), hogy elkezdtek belassulni, nem reagaltak tul gyorsan semmire, aztan mikor gondoltam, hogy na akkor le kene menteni akkor szep lassan meg le lehetett menteni, csak a normal sebesseg helyett bizonyos helyeken akar egy percet is vartak egy szektor masolasaval. Az elso ezutan mar annyira megszomorodott, hogy amilyen alaplapra radugtam az nem tudott elindulni, a disk detektalasnal megallt. De ha boot utan dugtam ra a satara, akkor felfedezte, es elkezdtem egy low level formatot, de miutan 2 nap alatt 1%-ig jutott utana feladtam.
A masodik is hasonlot csinalt, de low level format utan most normalisnak nez ki, de azota nyilvan nem hasznalom. HDSenitel jelezte roluk, hogy valami van. A harmadiknal azt vettem eszre, hogy hdsentinel 60000 weak sectort jelez, 52% health, es elkezdett hasonlo belassulast mutatni. Az az erdekes, hogy megintcsak lementettem, ez is akadozott mentes kozben, de utana ugye az ujra kicsereltem, adtam neki masik drive lettert, es hopp, most a hdsentinel 100% health-t mutat, es weak sectort sem talal. Na ez hogy?Felul ugye 100% health, alul meg mutatja, hogy 52%???
Mondjuk az fura meg, hogy a tobbi vinyonal 80-100 a start-stop count es 500-1000 napig mentek mar, ennel meg 130 nap es 1700...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming RX 6800 XT
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs