Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
concret_hp
üzenetére
Nem tudom, van mogottuk hutoventi, mert ez a gep az also szinten van, hogy ne zavarjon, tehat nem zavar, jelenleg is 23 es 32 fok kozott van a homersekletuk.
Amugy az az erdekes, hogy mindegyik ugy halt meg (illetve nem is halt meg teljesen, majd mindjart kiderul), hogy elkezdtek belassulni, nem reagaltak tul gyorsan semmire, aztan mikor gondoltam, hogy na akkor le kene menteni akkor szep lassan meg le lehetett menteni, csak a normal sebesseg helyett bizonyos helyeken akar egy percet is vartak egy szektor masolasaval. Az elso ezutan mar annyira megszomorodott, hogy amilyen alaplapra radugtam az nem tudott elindulni, a disk detektalasnal megallt. De ha boot utan dugtam ra a satara, akkor felfedezte, es elkezdtem egy low level formatot, de miutan 2 nap alatt 1%-ig jutott utana feladtam.
A masodik is hasonlot csinalt, de low level format utan most normalisnak nez ki, de azota nyilvan nem hasznalom. HDSenitel jelezte roluk, hogy valami van. A harmadiknal azt vettem eszre, hogy hdsentinel 60000 weak sectort jelez, 52% health, es elkezdett hasonlo belassulast mutatni. Az az erdekes, hogy megintcsak lementettem, ez is akadozott mentes kozben, de utana ugye az ujra kicsereltem, adtam neki masik drive lettert, es hopp, most a hdsentinel 100% health-t mutat, es weak sectort sem talal. Na ez hogy?Felul ugye 100% health, alul meg mutatja, hogy 52%???
Mondjuk az fura meg, hogy a tobbi vinyonal 80-100 a start-stop count es 500-1000 napig mentek mar, ennel meg 130 nap es 1700...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elfelejtettem a film címét
- Minden, ami hőszivattyú
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- Samsung kuponkunyeráló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple Vision Pro 512 GB - Gyári állapotban - 60 nap garancia
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- 180-90 Fokos Adapterek CPU / GPU PCIe 6-8pin - 24pin - USB 3.0 / NVIDIA AMD INTEL / A Több Olcsóbb!
- iPhone 17 Pro 256 Gb - Bontatlan / HIVATALOS Apple Resellertől
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest