Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Fura ez, mert ahova en szoktam menni, az egy kis falu Pulatol delre meg 8 km-re. Az egy tipikus alvo falu. Ejszaka nagyobb csend van mint barhol, es napkozben se hallottam meg senkit hangoskodni. A strandon elofordul, hogy valaki szajmeneses, de nem annyira a helyiek inkabb a turistak. De nem jellemzo. Pulaban bent mar zajosabbak a helyiek, de nem kiugro. Varosi alapzaj.
Ahol apam szokott lenni, egy apartmantelep, ott elofordul, hogy 11 korul az ettermi dolgozok mennek haza, es akkor sakal modon uvoltenek, meg neha a kiszabadult nemet turistak, foleg fiatalok, de az is kb. hetente egy este max.
Olyan igazan orditozosok nem nagyon vannak erre.
Mondjuk Dubrovnikban mikor voltunk, ejjelnappal tele volt olasszal, azok uvoltottek ha kellett ha nem, es miattuk a helyiek is atvettek, de ott csak 1 napot voltunk. Cavtatban szalltunk meg, a haz korul nema csend, a kozpontba besetalva meg szinten.Szoval futottam mar ilyenekbe, de ritkan ertek el az ingerkuszobomet, pedig en is erzekeny vagyok az ilyenre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- OnePlus 15 - van plusz energia
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Sorozatok
- Elektromos autók - motorok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest