Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
bobsys
üzenetére
Na az szopas

En csinaltam egyszer jopar eve egy kocsin, el fog jonni az a pillanat amikor ugy erzed, hogy ez a melo tenyleg meger $800-at.
Nalunk ilyen moka $1200-1500 kozott szokott menni, regebbi kocsit ilyen miatt a bontoba szoktak tolni vagy alkatresznek eladni. Ha olvasol par kommentet Ford topikokba akkor paran irjak ,hogy az uj gyari Ford alkatresz a cseret kovetoen van hogy 5-8 honap utan ismet elszarja magat.Kiindulva a multokri Lincol-bol ( ami szinten Ford) amit szinten annyirra szet kellett volna szedni mint most neked azert ez egy eleg meredek tortenet. En 4-5 ora mulva bedobtam a torolkozot es akkor meg csak a szetszdes felenel jartam

Nem tudom mennyire kell neked futes Floridaba, lehet atkotnem csak a ket csovet direktbe azt cso ha nem kell futes.
Fokukac +1
Nem arra, hogy csak o a fillerbaszo hanem en is melle.

Szerintem en is nekiallnek. Ha a multokri Lincoln az enyem lett volna, vagy nagymama megtartotta volna akkor en is megcsinalom neki ingyen. Szerintem siman egy,de inkabb 2 napos melo elsore.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crypto Trade
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- További aktív témák...
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Fotó állvány eladó
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest