Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz idén iPhone 18
- Telekom mobilszolgáltatások
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Google Pixel topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandus
üzenetére
Mi az összefüggés a magasan kvalifikált és az egyetem között?
No offense de az egyetem a legtöbb esetben munkáltatói oldalról túlzott elvárás. Nem beszélve arról, hogy amíg nem volt bolognai rendszer, addig is léteztek okleveles v felnőttképzéses tanfolyások amik nagyon sok esetben sokkal több gyakorlati felhasználással bírtak mint egy egyetemi diploma. Az én szememben az a munkáltató aki indokolatlanul keres egyetemet végzett munkavállalót semmivel sem jobb mint egy rabló.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
No offense de az egyetem a legtöbb esetben munkáltatói oldalról túlzott elvárás. Nem beszélve arról, hogy amíg nem volt bolognai rendszer, addig is léteztek okleveles v felnőttképzéses tanfolyások amik nagyon sok esetben sokkal több gyakorlati felhasználással bírtak mint egy egyetemi diploma. Az én szememben az a munkáltató aki indokolatlanul keres egyetemet végzett munkavállalót semmivel sem jobb mint egy rabló.