Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Messze nyolcezer fölött!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nézzétek: nővérem a SZTE Pulmonológiáján volt laborasszisztens, édesanyám ugyanott 26 éven keresztül az intézet működtetéséért felelt, ahol édesapám is és én is dolgoztam. (Nem, nem orvosként, de éppen elég információ ment át rajtam) Talán van annyi rálátásom hogy kijelenthessem, hogy nagyobb kockázatot jelent a dohányzás, de hitelt érdemlően bizonyítani nem lehet azt hogy kizárólag emiatt vannak plusz költségek egy "dohányossal". Infósként éppen elég a nővérem által készített tüdőrákos metszetet kellett az itt tanuló arab diákok előadásához előkészítenem.
De felőlem vitázhatunk rajta napestig
Az meg hogy milyen néven van adó beszedve nem releváns annak tekintetében, hogy az állam dilettáns vezetői mire szórják el - mert soha nem arra aminek címén beszedték, ezt már tudjuk. Gondoljunk csak a megvédett MANYUP 3'000 milliárdnál több összegére, ami mellett most bevezették hogy a családnak kötelező eltartani mindenkit, amellett h ugyanúgy vonnak mindent ha használod, ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Elden Ring
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- 191 - Lenovo Legion 5 (15AKP10) - AMD Ryzen AI 7 350, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest