Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nézzétek: nővérem a SZTE Pulmonológiáján volt laborasszisztens, édesanyám ugyanott 26 éven keresztül az intézet működtetéséért felelt, ahol édesapám is és én is dolgoztam. (Nem, nem orvosként, de éppen elég információ ment át rajtam) Talán van annyi rálátásom hogy kijelenthessem, hogy nagyobb kockázatot jelent a dohányzás, de hitelt érdemlően bizonyítani nem lehet azt hogy kizárólag emiatt vannak plusz költségek egy "dohányossal". Infósként éppen elég a nővérem által készített tüdőrákos metszetet kellett az itt tanuló arab diákok előadásához előkészítenem.
De felőlem vitázhatunk rajta napestig
Az meg hogy milyen néven van adó beszedve nem releváns annak tekintetében, hogy az állam dilettáns vezetői mire szórják el - mert soha nem arra aminek címén beszedték, ezt már tudjuk. Gondoljunk csak a megvédett MANYUP 3'000 milliárdnál több összegére, ami mellett most bevezették hogy a családnak kötelező eltartani mindenkit, amellett h ugyanúgy vonnak mindent ha használod, ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest