Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tothgera30
veterán
Aki nekem megprobalja veadni hogy a defender egy kenyelmes luxus suv amivel lehet villogni (esetleg pl tevet nezni benne, gyorsan menni, kanyarokat vadaszni, stb) azt szimplan lehulyezem - Mint ha én írtam volna. A Defender minden, csak nem kényelmes, és nem vagánykodós autó. Viszont rohadt jó vele menni, TEREPEN, egyszerűen élvezetes, de hétköznapi embernek egy fakír kellék lehet. Magamnak simán vennék, utolsó évjáratokból (az értéke is csak növekszik), használtan, de földúton, terepen is mennék vele, tehát agglomerációt is megjárnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Android szakmai topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- E-roller topik
- Autós kamerák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen egeret válasszak?
- E-book olvasók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest