Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Macrodroid
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Szerintem is, es epp ez a problema. Aki nekem megprobalja veadni hogy a defender egy kenyelmes luxus suv amivel lehet villogni (esetleg pl tevet nezni benne, gyorsan menni, kanyarokat vadaszni, stb) azt szimplan lehulyezem. Azert mert a szokasok es az igenyek adottak, az meg nem jelenti azt, hogy rendben van. Defendert venni nagykerekekkel meg matt foliaval, G mercit venni 700 loerovel... Senki ne probalja meg bemagyarazni, hogy ez normalis.
Szerintem.
Ha nekem annyi penzem lenne amennyibe az ilyesmik kerulnek es kellene egy auto, vennek egy racionalisat, a tobbit meg odaadnam az ehezoknek - ezzel jobban felhivnam magamra a figyelmet, mint hogy nezma' mekkora kokaintarto doboz van az 50 millas G mercimben, amire semmi szuksegem!
Persze ez mar igen regota kiderult, hogy en vagyok helikopter es furan gondolkozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Synology NAS
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Amatőr csillagászat
- sziku69: Szólánc.
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest