Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bitpork

nagyúr

LOGOUT blog

válasz EQMontoya #52912 üzenetére

Én nagyon nyitott vagyok és elfogadó. Véleményem is van mindenről, amit sokak legnagyobb bánatára az esetek többségében meg is osztok a nagyérdeművel. Pont ezért tudom, hogy nem könnyű senki dolga ebben a kérdésben. megértem és elfogadom egy privát szolgáltatás működtetőjének indokait. Az hogy egyet értek-e valamivel, más kérdés. De még ha nem is értek egy döntéssel egyet, sem gondolom, hogy megoldás lenne a folyamat vérnyákolás és széllel szemben vizelés. Mivel ez nem jótékonysági intézmény, pláne nem demokratikus játszótér, hanem privát virtuális homokozó, így a karbantartó és tulajdonos kartársak akarata érvényesül. Pont. Ez szól emvy-nek is! (Itt megjegyezném, hogy nem egy user hanem az oldal tulajdonosa határozza meg a modik feladatát, függetlenül attól, hogy kinek mi bántja az igazságérzetét) Lehet a fene nagy öntudatunkban fetrengeni és háton pörögni, de nincs értelme azon túl, hogy ellaposítjuk a kérdést és csak akadályozzuk a napi rutint.
    Semmi köze az önértékelésnek ahhoz, hogy intelligens ember módjára tudjuk kezelni a szituációt vagy nem. Aki meg nem bízik abban , hogy az általa egyszer elmondott van olyan fajsúlyos hogy ne kelljen papagáj módba léptetni , annak nem ez a fajta kifejezésmód kell hogy az elsődleges csatornája legyen. :B
    Szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák