Hirdetés
- iPhone topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EQMontoya
üzenetére
Én nagyon nyitott vagyok és elfogadó. Véleményem is van mindenről, amit sokak legnagyobb bánatára az esetek többségében meg is osztok a nagyérdeművel. Pont ezért tudom, hogy nem könnyű senki dolga ebben a kérdésben. megértem és elfogadom egy privát szolgáltatás működtetőjének indokait. Az hogy egyet értek-e valamivel, más kérdés. De még ha nem is értek egy döntéssel egyet, sem gondolom, hogy megoldás lenne a folyamat vérnyákolás és széllel szemben vizelés. Mivel ez nem jótékonysági intézmény, pláne nem demokratikus játszótér, hanem privát virtuális homokozó, így a karbantartó és tulajdonos kartársak akarata érvényesül. Pont. Ez szól emvy-nek is! (Itt megjegyezném, hogy nem egy user hanem az oldal tulajdonosa határozza meg a modik feladatát, függetlenül attól, hogy kinek mi bántja az igazságérzetét) Lehet a fene nagy öntudatunkban fetrengeni és háton pörögni, de nincs értelme azon túl, hogy ellaposítjuk a kérdést és csak akadályozzuk a napi rutint.
Semmi köze az önértékelésnek ahhoz, hogy intelligens ember módjára tudjuk kezelni a szituációt vagy nem. Aki meg nem bízik abban , hogy az általa egyszer elmondott van olyan fajsúlyos hogy ne kelljen papagáj módba léptetni , annak nem ez a fajta kifejezésmód kell hogy az elsődleges csatornája legyen.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy ruhás topik
- Windows 10
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Precision M6800 17,3" FHD, i7, Quadro 4GB workstation notebook számlával, garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest