Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Az a gond, hogy ér a noti olyan 25k-t jó esetben, a benne lévő 1,8-as HDD minden internetes fórum szerint elviselhetetlenül csigalassú, egy 80GB-os ekkora SSD bele 10k+, egy 2GB-os ram-modul mittudomén, talán 4k, de most hirtelen nem is tudom, van-e benne két slot, ha nincs, akkor egy 4GB-os kéne, az meg már 8-10k körül van, gondolom. Gyakorlatilag elköltöttem még egyszer a gép árát, úgy, hogy azért a processzor és a chipset is számít azért, de azok sem fiatal dolgok. Másik oldalról ha összeadom a gép 25k-s értékét, és a ráköltött kb 20k-t, akkor annyiért már lenne talán egy X201-es Thinkpad, ami mégiscsak i5-ös, és benne van a 4GB RAM. Az SSD persze jó kérdés, az kicsit még megdobhatja az árat persze.
De az én szempontomból ez irreleváns, nekem itt ez a régi gép, ami vagy egy éve be sem volt kapcsolva, szükség nincs rá, a kérdés az, hogy mi a búbánatot kezdjek vele?
Jelen állapotában nem igazán opció odaadni valakinek családon belül, mindenkinek vagy legalább ilyen, vagy jobb gépe van. Ráadásul a kijelző sarkaiban megjelentek valami buborékszerű képződmények, amikről fogalmam sincs, hogy micsoda, tehát azt sem mondhatom nyugodt szívvel, hogy jó állapotban van a gép.
Nejem szerint fel kell tenni egy hirdetést valami nevetséges árral, aztán lefagyizzuk amit kapunk érte, és az a szomorú, hogy teljesen elképzelhető, hogy neki van igaza.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest