Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
szőröscica
üzenetére
Az a gond, hogy ér a noti olyan 25k-t jó esetben, a benne lévő 1,8-as HDD minden internetes fórum szerint elviselhetetlenül csigalassú, egy 80GB-os ekkora SSD bele 10k+, egy 2GB-os ram-modul mittudomén, talán 4k, de most hirtelen nem is tudom, van-e benne két slot, ha nincs, akkor egy 4GB-os kéne, az meg már 8-10k körül van, gondolom. Gyakorlatilag elköltöttem még egyszer a gép árát, úgy, hogy azért a processzor és a chipset is számít azért, de azok sem fiatal dolgok. Másik oldalról ha összeadom a gép 25k-s értékét, és a ráköltött kb 20k-t, akkor annyiért már lenne talán egy X201-es Thinkpad, ami mégiscsak i5-ös, és benne van a 4GB RAM. Az SSD persze jó kérdés, az kicsit még megdobhatja az árat persze.
De az én szempontomból ez irreleváns, nekem itt ez a régi gép, ami vagy egy éve be sem volt kapcsolva, szükség nincs rá, a kérdés az, hogy mi a búbánatot kezdjek vele?
Jelen állapotában nem igazán opció odaadni valakinek családon belül, mindenkinek vagy legalább ilyen, vagy jobb gépe van. Ráadásul a kijelző sarkaiban megjelentek valami buborékszerű képződmények, amikről fogalmam sincs, hogy micsoda, tehát azt sem mondhatom nyugodt szívvel, hogy jó állapotban van a gép.
Nejem szerint fel kell tenni egy hirdetést valami nevetséges árral, aztán lefagyizzuk amit kapunk érte, és az a szomorú, hogy teljesen elképzelhető, hogy neki van igaza.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi