Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Igaz, valamikor az elejen veletlenul volt egy 4soros alairasom. Na azt viccesnek talaltam, ezt nem.
Elmagyarazva semmi nem lett, csak kaptam egy moderaciot es egy privat uzenetet a figyelmeztetesrol. Utana tobbedmagmal probaltunk reflektalni az egeszre, amire qru vegre reagalt, hogy felreertheto volt a mondandom amit egy bizonyos latoszoggel biro forumtarsunk ki is hasznalt egy nehezen, de azert sokunk szamara felfoghato es megmosolyoghato kijelentessel, kvazi velem viccelve.
Az egesznek tovabbra sincs az egvilagon a legcsekelyebb koze sem a nem letezo rasszizmusomhoz, es ezt ki is kerem magamnak. En, aki tobb eve a vilag minden tajarol szarmazo, osszes borszint, szexualis beallitottsagot es vallasi hovatartozast felolelo emberi csoportok kozott dolgozom becsulettel es tisztelettel mindenki fele - a legkevesbe sem szolgaltam ra ilyen jellegu megbelyegzesre es addig rugozok ezen, ameddig jol esik, ugyanis nem fogom annyiban hagyni hogy bizonyos ferde gondolkodasu emberek avagy viccet nem erto gyepagyuak miatt en legyek a feketebarany, mikozben szaz szazalekosan tudom magamrol, hogy nem vagyok az. Se feher, se sarga. Siman egy barany vagyok. Vagy inkabb birka...
Es igen, joban voltunk, tudomasom szerint joban is vagyunk. Szemelyed ellen semmi kifogasom tovabbra sem - a rendszer, es az esetleges felreertesek, problemak kezelesenek a modja az, ami nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi