Hirdetés
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Igaz, valamikor az elejen veletlenul volt egy 4soros alairasom. Na azt viccesnek talaltam, ezt nem.
Elmagyarazva semmi nem lett, csak kaptam egy moderaciot es egy privat uzenetet a figyelmeztetesrol. Utana tobbedmagmal probaltunk reflektalni az egeszre, amire qru vegre reagalt, hogy felreertheto volt a mondandom amit egy bizonyos latoszoggel biro forumtarsunk ki is hasznalt egy nehezen, de azert sokunk szamara felfoghato es megmosolyoghato kijelentessel, kvazi velem viccelve.
Az egesznek tovabbra sincs az egvilagon a legcsekelyebb koze sem a nem letezo rasszizmusomhoz, es ezt ki is kerem magamnak. En, aki tobb eve a vilag minden tajarol szarmazo, osszes borszint, szexualis beallitottsagot es vallasi hovatartozast felolelo emberi csoportok kozott dolgozom becsulettel es tisztelettel mindenki fele - a legkevesbe sem szolgaltam ra ilyen jellegu megbelyegzesre es addig rugozok ezen, ameddig jol esik, ugyanis nem fogom annyiban hagyni hogy bizonyos ferde gondolkodasu emberek avagy viccet nem erto gyepagyuak miatt en legyek a feketebarany, mikozben szaz szazalekosan tudom magamrol, hogy nem vagyok az. Se feher, se sarga. Siman egy barany vagyok. Vagy inkabb birka...
Es igen, joban voltunk, tudomasom szerint joban is vagyunk. Szemelyed ellen semmi kifogasom tovabbra sem - a rendszer, es az esetleges felreertesek, problemak kezelesenek a modja az, ami nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Futás, futópályák
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Ubuntu Linux
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Be Quiet! Pure Base 500 Black
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30W-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest