Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tiv83us
    veterán

Marmint a figyemeztetesem es a kvazi ebben foglalt ragalom tortenelem es tovabbra sem kapok rola semmilyen hathatos ervelest, magyarazatot? De azert el nem evul?

Ennyi ev utan ropke masodpercek alatt elgondolkodtattatok hogy en is itthagyjam ezt az egesz hobelevancot.

Vagom, hogy milyen bosszanto tud lenni, mikor ugy erzed, hogy igazsagtalanul jartak el. En egy kulfoldi forumrol lettem kivagva minden figyelmeztetes nelkul, mint a szar, csak azert, mert nehany tag nem ertett velem egyet. Egyebkent egy pharma forum volt, leven Registered Nurse-nek keszulok es jelenleg egy nurse practitioner keszit fel a felvetelimre, na meg az elmult par evben szenne olvastam minden nursing konyvet.
    Egy nap probaltam belepni es ez fogadott:

Ez mind azert, mert "ellent mondtam" nehany laikus embernek, akiknek nem volt sok fogalmuk arrol, hogy mirol beszelnek, es mivel regebbi tagok voltak, a moderatorok nem kicsit reszlehajloan kipateroltak szo nelkul.
    Meg csak arra sem meltattak, hogy megindokoljak. Egy eve voltam regisztralva es a reputationom magasabb volt, mint a 3-4-5 eves tagok tobbsege. Azaz a hsz-eimre zaporoztak a "helpful" ratingek es "like"-ok.

Új hozzászólás Aktív témák