- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Igaz, valamikor az elejen veletlenul volt egy 4soros alairasom. Na azt viccesnek talaltam, ezt nem.
Elmagyarazva semmi nem lett, csak kaptam egy moderaciot es egy privat uzenetet a figyelmeztetesrol. Utana tobbedmagmal probaltunk reflektalni az egeszre, amire qru vegre reagalt, hogy felreertheto volt a mondandom amit egy bizonyos latoszoggel biro forumtarsunk ki is hasznalt egy nehezen, de azert sokunk szamara felfoghato es megmosolyoghato kijelentessel, kvazi velem viccelve.
Az egesznek tovabbra sincs az egvilagon a legcsekelyebb koze sem a nem letezo rasszizmusomhoz, es ezt ki is kerem magamnak. En, aki tobb eve a vilag minden tajarol szarmazo, osszes borszint, szexualis beallitottsagot es vallasi hovatartozast felolelo emberi csoportok kozott dolgozom becsulettel es tisztelettel mindenki fele - a legkevesbe sem szolgaltam ra ilyen jellegu megbelyegzesre es addig rugozok ezen, ameddig jol esik, ugyanis nem fogom annyiban hagyni hogy bizonyos ferde gondolkodasu emberek avagy viccet nem erto gyepagyuak miatt en legyek a feketebarany, mikozben szaz szazalekosan tudom magamrol, hogy nem vagyok az. Se feher, se sarga. Siman egy barany vagyok. Vagy inkabb birka...
Es igen, joban voltunk, tudomasom szerint joban is vagyunk. Szemelyed ellen semmi kifogasom tovabbra sem - a rendszer, es az esetleges felreertesek, problemak kezelesenek a modja az, ami nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 14 Laptop UX3402Z i7
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)