Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Yettel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Erre is gondoltam, de épp a minap sírt a szám, hogy az Atomos Dell (Venue 8 Pro) tabletem már netezéshez is kevés szegény, Androidot nem akarok, iPad is volt (páromnak), az sem jött be igazán, szóval egyelőre marad netezni az iPhone (telefonban többé-kevésbé ki vagyok békülve az IOS-sel, bár a Win10-es mobilok piszkálják a fantáziámat most). Szóval amelyik Win10-es tabletben már normális hardver van, ott meg már jönnek az egyéb igények (proci, RAM, kijelző, felbontás), és pillanatok alatt ott vagyok, hogy akkor már minek mellé asztali gép?
Szerk.: Még annyi a tablet témához, hogy egy Surface 2 Pro elég is lenne, de pont a linkelt hozzászólásban keseregtem, hogy újan már nincs, használtan meg ahhoz képest, hogy használt, betyár drága. A Surface 3 Pro-ról nem is beszélve. Ráadásul, ahogy ott is írtam, mindenképpen jó lenne a fix billentyűzet, hogy nem asztalnál ülve, is lehessen pl. fórumhozzászólást, emailt, stb-t írni.
Ráadásul anyának mindenképpen kell vennem egy gépet húsvétig, ahogy néztem, azt olyan 50-60k alatt úgysem úszom meg (akkor már i5, meg normális mennyiségű RAM, hogy időtálló legyen), ellenben nekem itt van egy az asztal alatt, amit alig használok, downgrade-elem belőle a VGA-t (R7850), talán azért még kapk valami keveset, mert maga a gép úgysem menne el amúgy egyben.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, bontatlan APPLE Pencil Pro, fehér (MX2D3ZM/A) 1 év Apple garancia!
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi