Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei P20 - ez is kétkezes lett
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Lehet, hogy a liberóta (imádom ezt a szót, ebből is látszik, milyen sokat köszönhetünk Pataki Attilának, remélem még sokáig köztünk marad, és nem rabolják el többet az ufók) városi kerékpáros hipsztergyerekek úgy nőttek fel, hogy anyuci a széltől is óvta őket, és gonosz elnyomónak titulálódott mindenki, aki szerint talán mégiscsak nem anyucikicsivirága púzta a passzátszelet, de a kegyetlen nagyvilágban a villanyoszlopnak mindig elsőbbsége van.
--------------------------------------------------------------------------
Ja, de ha már itten félig szakmáztunk kicsit korábban, ezúton is szeretném bejelenteni, hogy utálom tivet (már megint), mert elültette a bogarat a fülembe,és most három lehetséges forgatókönyv között vacillálok:
1.) Veszek kurta drágán egy 2in1 tablet/laptopot az asztali gépem helyett. Ha nagyon kemény vagyok, akkor Acer Aspire-t, hogy szemen köphessek mindent, ami és aki valaha voltam.
2.) Veszek egy nagy levegőt, és utána szokás szerint egy használt üzleti laptopot, hogy kukac és Tim (és még sokan mások) is boldog legyen.
3.) Megtartom az asztali gépem, és netezek tovább a telefonon, ha már nincs kedvem az asztalnál ülni (sosincs, szóval ez így eléggé kihasználatlan), miközben anyának mindenképpen kell egy 'új' asztali gépet vennem, mert az övé már a végét járja (hosszú történet, a lényeg az, hogy a buta videódigitalizálója csak 32 bites WinXP-ig van támogatva, szóval ennek a cseréjével kell majd kezdeni).Részletesen itt sírtam el a bánatom, de annyi reakciót sikerült szereznem vele, hogy igenis van X-es sorozat fullHD felbontással, ami tény, papíron én is találkoztam vele, meg 800 EUR-s használt laptop hirdetésben, de ettől nem lesz elérhető és racionális a dolog (mondjuk ez nem szokott zavarni, nem is értem, most mi bajom). Mindezt Sipi legnagyobb derültségére, mert ő bújtogatott, hogy mindenképpen kérdezzem meg a topikban is, a szemét.
Röhögjetek ki ti is egy kicsit, légyszi, hogy legyen ma is egy jó napom, aztán hátha valakinek van valami épkézláb ajánlata, amit utána majd fintorogva lefikázhatok.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi