Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- VoLTE/VoWiFi
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Gear S3 - második kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Volt már olyan szar napotok, hogy reggel elindult a foshalom, és utána egész nap minden egyes lépésben csak szar dolog történt? Ha csinál valamit az ember, akkor az szar, ha nem csinál akkor az. Minden elromlik, minden lelassul, minden eltűnik, mindenből hiba keletkezik.
De 5 perc után tudtam hogy ez lesz. Én nem söröztem, de elkapott ébredés után az apró. Utána rohantam a lifthez, ami elromlott. Közben néztem a telefonom, ami lemerült. A mélygarázs lépcsőjén majdnem hanyattk.rtam magam, majd a felhajtóba félig beparkolt egy hülyepicsa akitől nem tudtam kijönni a mikrobusszal. Ilyen első 15 perc után nem is vártam többet a mai naptól, na kb. ugyanígy folytatódott is, és még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- kreténtehén: Első lengyel túra
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gitáros topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Dominator Titanium RGB DDDR5 96Gb (2X48Gb) 7000Mhz Cl40 !
- iPhone 15 Plus 128GB Black 100% akkuval!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest