Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
"Amit Lenox ír az antibiotikumokról, az sajnos jogos, de szerintem ugyanez a csirkére is igaz."
Élelmiszeriparban jártas ismerősöm szerint ebből a szempontból pont a csirke a legegészségesebb. Annyi van a dolog hátterében, hogy a disznót, húsmarhát, de még a pulykát is jobban féltik a betegségektől, mert nagyobb veszteség, ha elhullik, a csirkénél jóval kisebb az esetleges kár, ezért kevésbé gazdaságos antibiotikummal tömni.
Amúgy pedig ezúton is köszönöm az együttérzést mindenkinek, szerencsére a helyzet nem drámai, egyrészt, mint korábban említettem, különösebben amúgy sem vagyok oda a disznóhúsért, másrészt annyi minden finomság van még a világon, aminek jó része még talán egészségesebb is (hogy csak a halat és a sovány húsokat említsem, de bevallom férfiasan, hogy a különböző zöldségeket is szeretem mindenféle formában), hogy a gondom továbbra is az, hogy moderáljam magam, és egészséges mennyiséget fogyasszak, szóval éhes biztosan nem maradok. Különben is nézzétek a dolog jó oldalát, legalább nem eszem el előletek, ha úgy adódik.

p
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs