Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Nem kovetem a Fideszt annyira, Halasz Janos most a szovivo? Mit mondott, melyik mondattal ert egyet es melyikkel nem (o es a partja) amit Akos mondott? Vagy ez csak bloff volt?
A gondolatra: igen, en fogalmaztam meg egy kovetkezmenyet annak, amit irtal, hiszen egy kalap ala vettel Akost, Kovert, gyoker csavot a muegyetemrol, es azt irtad, hogy egy zaszlo ala tartoznak. Miutan noi egyenjogusag a tema, gondolom nem valami mas zaszlora gondoltal, vagy igen? Nem tudom, mit tudsz eldonteni es mit nem, masok biztos jobban ismernek, es esetleg tudjak, en azt tudom pl. hogy olyat kersz szamon rajtam, amit te magad szemrebbenes nelkul csinalsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vicces képek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Garmin Fenix 8 sapphire amoled 47mm Navigate(!), számla, garancia.
- Érintős ! ThinkPad X1 Carbon Gen11 - 14"iPS 100% sRGB, i5-1335u, 16 / 256 SSD NVMe SZLA +GARANCIA
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Tekkusai Singularity Founder's Edition glass Mousepad
- Magyar vilbil ! HP EliteBook 640 G9 14"iPS FHD, Iris Xe, i5-1235U, 16 / 256 NVMe SSD +SZLA +GARANCIA
Üzleti előfizetők hirdetései
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Új MSI 16 Vector QHD+ 240Hz Ultra 9 275HX 24mag 32GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest