- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Eloszor is mutass ra a muegyetemi kancellaros hozzaszolasomra. Segitek: nincs olyan. Sehol nem emlitettem a muegyetemi kancellart - ezen hozzaszolasomat kiveve.
Kovacs Zoltan a szovivo amugy, a telekomos szponzoracio felmondasaval kapcsolatban beszelt, pedig tudta nagyon jol, mi volt a kivalto ok .
Tudod: "Vetkesek kozt cinkos aki nema". Ha mar az alaptorvenyt emlegetik, meg mellette azt, hogy "elfogadhatatlannak tartjuk, hogy ma Magyarországon bárkit véleménye és nézetei miatt ilyen formában diszkriminálni", akkor nezzek meg a kovetkezo pontot az alaptorvenyukben.
De hozhatnam a miniszterelnokot is , aki tett mar hasonloan sommas megjegyzest, miert nincs tobb noi politikus : " „a magyar politika alapvetően a folyamatos karaktergyilkosságra épül. Ez brutális helyzeteket teremt, amit bírni kell, de a nők ezt nem bírják”."
Node azt hiszem mar tul messzire mentem, mintha tilos lenne itt a politizalas, ugyhogy moderalom magam, ha pedig a modik ugy gondoljak, ok is moderalhatnak engem. Vallalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- SSD kibeszélő
- iPad topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mikrotik routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EVGA GT 640 2GB videokártya
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi