Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz lenox #50455 üzenetére

Eloszor is mutass ra a muegyetemi kancellaros hozzaszolasomra. Segitek: nincs olyan. Sehol nem emlitettem a muegyetemi kancellart - ezen hozzaszolasomat kiveve.

Kovacs Zoltan a szovivo amugy, a telekomos szponzoracio felmondasaval kapcsolatban beszelt, pedig tudta nagyon jol, mi volt a kivalto ok .

Tudod: "Vetkesek kozt cinkos aki nema". Ha mar az alaptorvenyt emlegetik, meg mellette azt, hogy "elfogadhatatlannak tartjuk, hogy ma Magyarországon bárkit véleménye és nézetei miatt ilyen formában diszkriminálni", akkor nezzek meg a kovetkezo pontot az alaptorvenyukben.

De hozhatnam a miniszterelnokot is , aki tett mar hasonloan sommas megjegyzest, miert nincs tobb noi politikus : " „a magyar politika alapvetően a folyamatos karaktergyilkosságra épül. Ez brutális helyzeteket teremt, amit bírni kell, de a nők ezt nem bírják”."

Node azt hiszem mar tul messzire mentem, mintha tilos lenne itt a politizalas, ugyhogy moderalom magam, ha pedig a modik ugy gondoljak, ok is moderalhatnak engem. Vallalom.

Új hozzászólás Aktív témák