- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Más életmód, más hatások. Van aki magának gyűjtögeti az ennivalót, és szinte észrevétlenül beleolvad a környezetébe, van aki meg csak szaporodik és feleszi az egyesek által csak úgy elészórt segélyt aztán meg tőle hangos és vele van tele az utca..
Budapestet példának hoztam, ott fordultam meg gyakrabban ahol a jelenséggel találkoztam akkoriban, amikor itt még nem volt jellemző. Annyira nem volt más mint a balkáni, hogy amikor néha 1-1 tenyésztett galamb leszállt az erkélyen megpihenni, gyűrűtől függetlenül is messziről látni lehetett, hogy nem helyi. Most meg szó szerint egyetlen darab balkánit nem látok, csak ezeket a tömeges sötéteket. Amazoknak amúgy kiszórhattak bármit az utcára, mind a verebek ették fel. Ezek meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 10
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- Sorozatok
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Eladó Logitech Z3 2.1 fadobozos hangrendszer
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest