- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Jelentem, kellemes 22 fokban battyogtam le reggel fél hatkor az autóhoz (mondjuk az autópályán már 19-et mutatott a hőmérő), és kevésbé kellemes 32 fokban érkeztem meg munka után az edzőteremhez, ahol viszont helyettes edző volt szabadság miatt, aki bátran lebaszta 20 fokra a klíma potméterét - mondjuk voltunk vagy öten az egész teremben, de el nem tudom mondani, mennyivel könnyebb így edzeni, mint a szokásos 24-25 fokban (ami alá ilyen melegben nem szoktak menni, nehogy megfázzunk). Viszont itthon már 26 fok van a lakásban, most azon vacilálok, hogy érdemes-e becsukni minden ablakot, és itt kempelni a sötétben, melegben és büdösben, vagy hagyjam legalább azokat bukóra nyitva, amelyik nincs kitéve direkt napfénynek, és vállaljam, hogy beszivárog valami a kinti harmincsok fokból, viszont kellemesebb marad a levegő állaga. Páratartalom viszont szerencsére 50% alatt van, így azért kibírható a dolog, ilyenkor áldom az eszem, hogy elköltöztem abból a mocsárból, amit a Zala-Kis-Balaton-Balaton háromszög egy (sőt, két) egész megyére kiterjeszt.
Ja, amúgy ma is tünetmentes voltam, bár így belegondolva, a bal bokám egy kicsit fájt (a tegnapi futástól?).
Basszus ez hatalmas feeling, és tök addiktív, teljesen megértem twollahot, ezentúl tényleg minden nap be fogom írni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston 16GB DDR5 5600MHz CL46 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6200MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 - Új, bontatlan - Eladó!
- Chieftec proton 750w full moduláris
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs