Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
egy sikeres sztorirol
Na mondjuk az pont nem sikeres
. De mindenesetre en azt a reszet nem ertem, hogy miert kezdi el valaki az avatart nezni kiskepernyon, foleg ha tudja, hogy kritikus hozzaallasa van a tortenetet illetoen. Mert hiszen abban eleg gyenge, a csapbol is ez folyik. Persze az is lehet, hogy altalaban minden szar filmmel is megprobalkozik, 'hatha' alapon. Es ez teljesen rendben van. Na mindegy, aki meg nem latta fasza moziban 3d-ben az szerintem nezze meg, ez az a film, ami demonstralja, hogy milyen a 3d, ha jol csinaljak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Mini-ITX
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. De mindenesetre en azt a reszet nem ertem, hogy miert kezdi el valaki az avatart nezni kiskepernyon, foleg ha tudja, hogy kritikus hozzaallasa van a tortenetet illetoen. Mert hiszen abban eleg gyenge, a csapbol is ez folyik. Persze az is lehet, hogy altalaban minden szar filmmel is megprobalkozik, 'hatha' alapon. Es ez teljesen rendben van. Na mindegy, aki meg nem latta fasza moziban 3d-ben az szerintem nezze meg, ez az a film, ami demonstralja, hogy milyen a 3d, ha jol csinaljak.