- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ehh, nagyon biztos akartam benne lenni, hogy nem én vagyok hülye hozzá, és tényleg nem az van, hogy valójában jó, csak nem értem. Meg vártam, hátha lesznek kék csöcsök.
lenox: Leszarom a hádét, meg a háromdét, egy jó film már a nagyi fekete-fehér tévéjén is jó film volt, életem legmeghatározóbb sorozatélményei egy 12"-es, TN-paneles laptophoz kötődnek, és olayn dolgokat néztem rajta, hogy azóta is beleborzongok, és egy csomó részletre emlékszem.
De ha belegondolok abba, hogy a VHS-időszakból az agyonmásolt, szar minőségű szalagokon milyen filmeket néztünk végig.
Jól néz ki a hd, persze, mondjuk a 3d engem speciel idegesít, a házimozitól meg a falra mászok, mert pont a szöveget nem értem a sok effekttől (tudom, vegyek sokmillióért rendes házimozit), moziban meg konkrétan fáj, ahogy dübörög minden (bizos szar moziba jutottam el mindig), de ha egy filmnek szar a forgatókönyve, vagy balfaszok a színészek, esetleg pocsék a vágás, vagy a rendezés, akkor baszhatják a technológiát.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Robot fűnyírók
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- Samsung S24 ,Fold 4 , A55 ,S21 FE, S20 Ultra Hibás
- i7 / 3070 / 32gb DDR5
- Samsung Odyssey G9 S49CG934SU Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest