- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- A Honor profi iPhone másolásban
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ehh, nagyon biztos akartam benne lenni, hogy nem én vagyok hülye hozzá, és tényleg nem az van, hogy valójában jó, csak nem értem. Meg vártam, hátha lesznek kék csöcsök.
lenox: Leszarom a hádét, meg a háromdét, egy jó film már a nagyi fekete-fehér tévéjén is jó film volt, életem legmeghatározóbb sorozatélményei egy 12"-es, TN-paneles laptophoz kötődnek, és olayn dolgokat néztem rajta, hogy azóta is beleborzongok, és egy csomó részletre emlékszem.
De ha belegondolok abba, hogy a VHS-időszakból az agyonmásolt, szar minőségű szalagokon milyen filmeket néztünk végig.
Jól néz ki a hd, persze, mondjuk a 3d engem speciel idegesít, a házimozitól meg a falra mászok, mert pont a szöveget nem értem a sok effekttől (tudom, vegyek sokmillióért rendes házimozit), moziban meg konkrétan fáj, ahogy dübörög minden (bizos szar moziba jutottam el mindig), de ha egy filmnek szar a forgatókönyve, vagy balfaszok a színészek, esetleg pocsék a vágás, vagy a rendezés, akkor baszhatják a technológiát.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RDNA 4m architektúrával jönnek az AMD készülő IGP-i
- Jövedelem
- sziku69: Szólánc.
- Crimson Desert
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Eladó HP Zbook 15 G6 FHD IPS touch i7-9850h Quadro T2000 32gb DDR4 512GB NVMe 6 hó gar
- Eladó MSI GF63 Thin 11UD FHD i7 rtx 3050ti 16GB DDR4 512GB NVMe
- CSAK MA!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 6400MHz CL32 PATRIOT VIPER VENOM DDR5 kit! GAR/SZÁMLA!
- Lenovo Thinkpad x1 érintőképernyős notebook! AkciÓÓ!
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Airpad 5th 64GB 100% (1év Garancia)
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest