Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nyilvan sokat fejlodtek az eszkozok, amivel filmet lehet csinalni, ugyhogy bovul a dimenziok szama, amikben egy film ertekes lehet. Persze mindenki szabadon kivalasztja maganak, hogy ebbol mi erdekli, annyi csak, hogy az avatarnak nincs erteke olyan dimenzioban, ami pl. egy 12 collos fekete-feher sd kijelzore at tud menni. Mas filmnek meg van. Ettol meg lehet jo elmeny, csak nem tortenetmeseles szempontbol, hanem pl. oly modon, ahogy egy vidamparki hullamvasut lehet. Penzugyi mutatokat nezve sokaknak bejott a vidampark feeling.
-
bobsys
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
házimozitól meg a falra mászok, mert pont a szöveget nem értem a sok effekttől
pont ezert bactam ki az enyement is, nem lehetett beallitani, hogy ertheto legyen a szoveg es kozben ne suketuljek meg minden mastol. Amazon Fire stick meg a tv hangszoroi boven elegnek bizonyultak, jo kis kutyu, nincs ezermillio kabel a tv korul, stream jon a plex serveremrol vagy a netrol.
Bar valamelyik nap neztem a Wifi logokat es szivroham kerulgetett mikor lattam, hogy valami androidos eszkoz tobb gigat forgalmazott. Gyorsan ki is titottam este meg anyaztam, hogy miert nem tud a halozatra kapcsolodni a Fire
Új hozzászólás Aktív témák
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest