Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Igen. Januárban ment ki, április elején volt itthon és az a két hét varázslatos volt. Jártunk a szüleinél is, akik épp most költöztek, és onnan több cuccát is elhozta bedobozolva hozzám, hogy majd ne ősszel kelljen cipekedni, mikor hazajön és hozzám költözik. Erre szerdán este bejelentette, hogy vége. Eléggé letaglózott.
Két és fél év volt, azért én ezt már elég soknak érzem, főleg hogy fontolgattam, hogy hazatérése után mikor és hogyan kérjem meg a kezét. Most kissé céltalannak érzem magam, pedig már épp kezdtek jól alakulni a dolgok, nagyon tetszik az új munkahelyem, minden a helyére került, erre megtörténik a szakítás.A céltalan nem is jó kifejezés, mert céljaim bőven vannak. Inkább kicsit kilátástalan, jelenleg nem látom magam tíz év múlva magánéleti téren. Nyilván karrierből mindent amit lehet, ki akarok hozni, rengeteget szeretnék utazni, de azért 6-7 év múlva én már gyerekeket szeretnék, és tekintve, hogy mennyire nincs kedvem most csajozni, ezért ez nem lesz egyszerű (nem a csalódás miatt, hanem egyszerűen a kötelező ismerkedős körökhöz, az első randikhoz nincsen kedvem).
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- 208 - Lenovo LOQ (17IRB8) - Intel Core i7-13700F, RTX 4060
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Két és fél év volt, azért én ezt már elég soknak érzem, főleg hogy fontolgattam, hogy hazatérése után mikor és hogyan kérjem meg a kezét. Most kissé céltalannak érzem magam, pedig már épp kezdtek jól alakulni a dolgok, nagyon tetszik az új munkahelyem, minden a helyére került, erre megtörténik a szakítás.