Hirdetés
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Igen. Januárban ment ki, április elején volt itthon és az a két hét varázslatos volt. Jártunk a szüleinél is, akik épp most költöztek, és onnan több cuccát is elhozta bedobozolva hozzám, hogy majd ne ősszel kelljen cipekedni, mikor hazajön és hozzám költözik. Erre szerdán este bejelentette, hogy vége. Eléggé letaglózott.
Két és fél év volt, azért én ezt már elég soknak érzem, főleg hogy fontolgattam, hogy hazatérése után mikor és hogyan kérjem meg a kezét. Most kissé céltalannak érzem magam, pedig már épp kezdtek jól alakulni a dolgok, nagyon tetszik az új munkahelyem, minden a helyére került, erre megtörténik a szakítás.A céltalan nem is jó kifejezés, mert céljaim bőven vannak. Inkább kicsit kilátástalan, jelenleg nem látom magam tíz év múlva magánéleti téren. Nyilván karrierből mindent amit lehet, ki akarok hozni, rengeteget szeretnék utazni, de azért 6-7 év múlva én már gyerekeket szeretnék, és tekintve, hogy mennyire nincs kedvem most csajozni, ezért ez nem lesz egyszerű (nem a csalódás miatt, hanem egyszerűen a kötelező ismerkedős körökhöz, az első randikhoz nincsen kedvem).
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android szakmai topik
- Milyen routert?
- SSD kibeszélő
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hardcore café
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Két és fél év volt, azért én ezt már elég soknak érzem, főleg hogy fontolgattam, hogy hazatérése után mikor és hogyan kérjem meg a kezét. Most kissé céltalannak érzem magam, pedig már épp kezdtek jól alakulni a dolgok, nagyon tetszik az új munkahelyem, minden a helyére került, erre megtörténik a szakítás.