- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Yettel topik
- Érkezik a Huawei Band 11 és 11 Pro, mindent tudni az új karkötőkről
Új hozzászólás Aktív témák
-
szőröscica
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Igen. Januárban ment ki, április elején volt itthon és az a két hét varázslatos volt. Jártunk a szüleinél is, akik épp most költöztek, és onnan több cuccát is elhozta bedobozolva hozzám, hogy majd ne ősszel kelljen cipekedni, mikor hazajön és hozzám költözik. Erre szerdán este bejelentette, hogy vége. Eléggé letaglózott.
Két és fél év volt, azért én ezt már elég soknak érzem, főleg hogy fontolgattam, hogy hazatérése után mikor és hogyan kérjem meg a kezét. Most kissé céltalannak érzem magam, pedig már épp kezdtek jól alakulni a dolgok, nagyon tetszik az új munkahelyem, minden a helyére került, erre megtörténik a szakítás.A céltalan nem is jó kifejezés, mert céljaim bőven vannak. Inkább kicsit kilátástalan, jelenleg nem látom magam tíz év múlva magánéleti téren. Nyilván karrierből mindent amit lehet, ki akarok hozni, rengeteget szeretnék utazni, de azért 6-7 év múlva én már gyerekeket szeretnék, és tekintve, hogy mennyire nincs kedvem most csajozni, ezért ez nem lesz egyszerű (nem a csalódás miatt, hanem egyszerűen a kötelező ismerkedős körökhöz, az első randikhoz nincsen kedvem).
Új hozzászólás Aktív témák
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával4
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i5-8265U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Két és fél év volt, azért én ezt már elég soknak érzem, főleg hogy fontolgattam, hogy hazatérése után mikor és hogyan kérjem meg a kezét. Most kissé céltalannak érzem magam, pedig már épp kezdtek jól alakulni a dolgok, nagyon tetszik az új munkahelyem, minden a helyére került, erre megtörténik a szakítás.