Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ma jött meg. Itthon egy hangyányit kevésbé tetszik a kijelzője, mert ahol a legtöbbet használnám, ott nagyon tükröződik rajta a menyezeti világítás, de majd megoldom valahogy. OK, nem egy OLED, de azért szépek a színek, élvezhető rajta a tartalom! Sokkal sokkal jobb, mint amit egy 200 ezres tabtól várnék 2026-ban.
Viszont itthon is olyan gyors, mint az első találkozáskor!
Teccik!
Ez nekem fontos. Hülyét kapok a szaggatástól. Úgyhogy inkább kompromisszumot kötöttem azzal, hogy csak 256GB a tárhely és nem is bővíthető, csak legyen gyors. Majd ahol nem lesz rendes net, és kevés lesz a hely, bedugok egy pendrive-ot neki a C-jébe.Kaptam hozzá ajándék billentyűs tokot, az olcsóbb fajtát, amin nincs touche pad. Tetszik! Az anyaga, a tapintása, a színe minősége mind rendben van! Nem a prémiumok prémiumja, de ahhoz képest, hogy a tab és a tok nem volt 200 ezer, - amiért sajna ma már sok mindent nem kapni - több, mint korrekt! Nagyon rendben van!
Leginkább a böngészőt, a yt-ot és a plexet fogom használni rajta. Ezekhez kb. nagyjából mindegy, hogy milyen felület van alattuk, HyperOS, vagy One UI. Szóval szerintem meg fogom tudni szokni. Eddig nincs bajom vele, mindent megtaláltam benne, amit kerestem.
Eddig nem bántam meg.
Szóval azt hiszem, barátok leszünk! -
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
A simát, vagyis a nem Prot-t, 8/256-ban.
A tapintása, a kijelzője, a hangja, a gyorsasága lenyűgözött.
Most adtam el a Samu S11 ultrámat, mert 4 hónap alatt csak egyszer kapcsoltam be. Túl nagy volt.
A Pad 8-al tegnap ugyan azt éreztem, hogy "húú bameg, ez aztán tablet"!
Nagyon kíváncsi vagyok, milyen lesz a gyakorlatban
-
-
Bementem ma megnézni élőben egy 90 ezres tabletett, de aajnos megláttam a Pad 8-at. Nem sokáig kellet nyomkodnom...
Holnap érkezik.
Kíváncsi vagyok, hogy sok samu után meg fogom-e tudni szokni a rendszerét. -
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
MagicPad2. Nekem is az van, ő az első OLED-es tabletem. Xiaomi Pad 6-ot váltott, számomra ég és föld a különbség, nagyon nagy haverok vagyunk.

-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Hát mert most jelent meg. Csak jön majd erre.
-
Már egy ideje szeretném lecserélni a Surface Pro-m androidra és eztek jónak néznek ki, kivéve a 8gb ram.
Hátha be lehet majd szerezni nagyobb ramos válozatot is. -
-
MateAr
csendes újonc
Nekem is az az érzésem, hogy tök ugyanaz, mint az előző 2 generáció. A processzorok erősebbek és kicsivel nagyobb az akksi, de más különbség tényleg nincs. Ettől függetlenül tök jó kis tabletek.
-
Draun01
tag
Volt nekem Pad 6 Pro-m, ahhoz képest igen csak minimális a változás, azt még lehetett 12/256 kiszerelésben kapni. Gondolom a memória árak és hiány miatt nincs most.
Mondjuk egy bitang jó tab volt már az is. Csak ajánlani tudom.
-
Kár , hogy 12/512 verzió nem kész elérhető.
iPad Gen11-et szívesen lecseréltem volna rá . -
nonsen5e
veterán
8/256. Saját tapasztalat és tény, hogy a mostani ipadem 3gb mellett sokkal jobban bírja és kevésbé lövi ki random az appokat mint családban sok androidos eszköz 6 meg 8 mellett, a 3-4 említésétől meg tekintsünk el.
Ami viszont erősen az alma ellen és a xiaomi mellett szól, hogy botrányosnak tartom, hogy az akár milliós csúcs ipad pro-ban is ugyanaz a retek képfelbontású kijelző van mint a legolcsóbb belépő modelljükben 10 évvel ezelőttről
-
janeszgol
félisten
Ezekre már most rányomnám a különösen ajánlott plecsnit. Úgy tűnik 2026 a Xiaomi éve lesz.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Akkor nézz szét honor tablet vonalon.
-
Én is maradok (jobb híjján) a Samsung vonalon, nekem feltétlenül kell a SIM/eSIM és megszoktam az amoled kijelzőt
-
nonsen5e
veterán
A Pro komolyan csak a leggyengébb konfigurációval jön az országba...?
Már fél éve le akarom cserélni a régi ipademet - remény szerint androidra, de ezek után a következő is kényszerből almás lesz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Teccik!

Már fél éve le akarom cserélni a régi ipademet - remény szerint androidra, de ezek után a következő is kényszerből almás lesz..