Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Uh... Race-vetem.
Ahogy viszlat is emlitettw, been there, done that... Nalam 5 ev utan jott ez, 3,5 honappal azutan hogy kijottem, 1 hettel a szulinapom utan. Mikor kijottem meg benne volt a pakliban hogy utanam jon/en igyekszem haza, aztan egyik nap felhivott hogy beszeljunk kameraval skypeon, itt mar tudtam mi lesz. Osszeismerkedett valakivel es bar ueret, mar nem szerelmes. De en leszek az elso es egyetlen igazi lamour szamara elete vegeig, ez biztos... De akkor is hagyjuk abba. Nem orultem, de sejtettem, hogy ez lesz...
Talpraallashoz kellett egy ev kb, azota baratok is vagyunk meg minden, ambar parkapcsolati teren o sehol sincs meg mindig, en ezt nem mondhatom el szerencsere.
Akarmekkora is a szerelem, ha nem megy, nem szabad huzni egymas idejet sokaig, hisz mar nem vagyunk tizenevesek.
Mersekelten probald meg italba folytani a banatod, jon a nyar, elokerulnek a combok es minden mas!

-
gaborbol
őstag
válasz
szőröscica
üzenetére
Sajnalatos, lesz ez jobb is, legalabb nem 5-10 ev utan talalta ki, hogy mit szeretne.
-
válasz
szőröscica
üzenetére
Nagyon sajnálom. Bár ha a pozitív oldalát nézed, jobb hogy most derült ki ez, mert később esetleg egy kissé nehezebb időszakot már biztosan nem vészel át, és akkor lehet rosszabb helyzetben hagyott volna ott. Volt megalapozott oka, vagy csak valami "újra vágyott"?
Új hozzászólás Aktív témák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- E-book olvasók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 14. nap: Chivalry 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest