- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
Nekem is az volt a sikeres, és talán legkevésbé problémás megoldás, ha a szénhidrát mennyiségét csökkentettem, de nem hagytam el teljesen. Cukrot igyekeztem kerülni, magas cukortartalmú ételeket italokat kerültem, de ha kéthavonta mondjuk megkívántam egy kis vaníliás kólát, akkor kiugrottam érte szlovák teszkóba, és 1 liter megittam 1 hét alatt, aztán megint semmi.
Illetve ha valamihez addig két szelet kenyeret ettem, akkor ahelyett csak egy felet. Süteményt, csokit igyekeztem minimálisra csökkenteni, és a kifejezett magas zsírtartalmú ételeket is csökkentettem.
De elhagyni semmit nem érdemes, mert testi és mentális hiányérzet is lesz, és annál rosszabb. Mert mikor egyáltalán nem ettem pl. kenyeret, akkor ölni tudtam volna 3 szelet libazsíros piritósért. Ugyanakkor kolbászt, szalonnát is simán meg tudom enni kenyér nélkül, csak hosszú távon már kívánni fogom a kenyeret. Nem a hozzá evés miatt, hanem önmagában is.
Cukor meg olyan, hogy a bevitele csökkentése után 2-3 héttel az addig kevésbé édes dolgok is sokkal édesebbnek tűnnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- NIOH 3
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest