Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Benéztem mostanában párszor a Nexus5 topikba. Komolyan emberek éjjel és hajnalban orgazmusközeli állapotban vannak attól, hogy melyik másodpercben jelenik meg hivatalosan a frissítés? Másnap reggel már nem jó az a frissítés? Akkor már elavul? Valaki elmondhatja magáról, hogy az ő nexusa a megjelenés utáni ötödik percben már az új frissítéssel ment? Ezért adnak valami díjat? Mennyivel jobb ez, mint epölhatra várni a bolt előtt hetekig? Komolyan mondom, ezek a dolgok számomra érthetetlenek. Ez nem nyalóka, ez szopóka szerintem.. Remélem, hogy én nem leszek ilyen, ha úgy alakul hogy én is szert teszek egy ilyen eszközre.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 650 G2 15,6" FHD, i5-6200 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
Üzleti előfizetők hirdetései
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Yoga Pro 9 - RTX 5070 - 64GB - multitouch laptopok! - LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.03)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 24GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest