Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• AkosAkos
    aktív tag

Ha az átlagfelhasználó oldaláról közelítjük meg, szerintem az AMD processzorok ár/érték arányban jobbak.
    Mint azt gondolom tudod, az Intelnél most a Core i széria hódít (szervereknél pedig a Xeon), azon belül is az i3, i5 és i7 családok vannak.

Az i3-asok nagyjából a mostani erősebb Athlonok szintjét hozza, i5 talán a Phenomokét, az i7-ek pedig az Opteronokkal összehasonlíthatóak.

Nemrég raktam össze egy Athlon II X4 631-es gépet, és igencsak hozza a szintet, holott került egy vagyonba.
    Konkrétan Intel típusokat ajánlani én nem tudok. Volt egy i7-2600-as gépem, az a processzor tényleg alkalmas komolyabb feladatokra, ha valaki húzni akarja, annak pedig ott van az i7-2600K.
    Azóta már kijött egy újabb generáció. (Sandy Bridge => Ivy Bridge)

Eléggé sarkosan írtam, majd valaki biztos kijavít, de ennél jobban szerintem nem lehet összehasonlítani az Intelt az AMD-vel. Sose lehetett igazán.

Igaz, hogy Nvidia VGA-m van, de nem vagyok egy nagy gamer, kis túlzással csak arra kell, hogy legyen kép, így azokról nem sokat tudok.

Rosszul fogalmaztam,de én nem főleg arra voltam kíváncsi,hogy az AMD vagy az Intel jobb e hanem,hogy az Intelnél melyik után melyik jön,stb(de amit leírtál az szerintem még jobb is,mint amit én akartam válasznak). :)
    Már csak az Nvidia-kkal nem vagyok tisztában. :D

Új hozzászólás Aktív témák