Hirdetés
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
poffsoft
üzenetére
értem. 64bitesről sokat nem tudok mondani, nekem pl egy lehelletnyit gyorsabb volt, bár driverek is klappoltak (nagyon first release volt pedig, msdnaaban gyorsan feltűnt).
bár ez tényleg érdekes, h 64 bites linuxal semmi ilyesmi gond nincs, vindóz(illetve a mögöttes support) valahogy lassabban szokik át 64bitre. pedig itt lenne az ideje..és kérem, ahol a userek 95% -a 1.0 -s, ott mégis mivel kampányoljanak? sp1 után tényleg nincs a teljesítménnyel se gond(megoldották végre a fájlműveleteket), de az elején is el kellett adni..
nekem az XPmmel több gondom volt, mint a Vistával. lehet még fiatal voltam hozzá, de valahogy most ezzel elvagyok. belaktam, nem tudom mi lenne velem, ha újra kéne raknom... ez most köv releaseig rajta lesz, addig meg vigyázok rá

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs