Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2024: Két új órát hozott a Xiaomi
Új hozzászólás Aktív témák
-
pussy_cat
tag
Nem kapom fel rá a vizet egyáltalán!
De a PH!-s pályafutásom alkalmával eddig csak egyetlen értelmes kérdést kaptam arra vonatkozólag, hogy honnan is ered a nevem.
Biztos volt gyerekszobád, ahol kakaózgatás közben mesét néztél. Csőrike, Szilveszter cica
Én Szilveszter párti vagyok, őt pedig Csőrike pussy cat-nek hívta/hívja
Innen a nevem
Inkább az bánt, hogy aki nem ismer izléstelenkedik ezzel, az helyett, hogy normálisan megkérdezné. Bár ez egy fórum, de tekintettel, hogy sok ember nem ismeri egymást, így szerintem erre oda kell figyelni. Nyílván ha Katica, vagy Péterke, vagy a Drága Mikulás, vagy Vladimir, Vagy Grafi, vagy ki nem hagyhatom Rezit - és itt még sorolhatnék pár nevet, akiket kedves barátomnak tekintek - írta volna jót nevetek, de így egy kicsit fura a szemtelenség...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest