Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
pussy_cat
tag
Nem kapom fel rá a vizet egyáltalán!
De a PH!-s pályafutásom alkalmával eddig csak egyetlen értelmes kérdést kaptam arra vonatkozólag, hogy honnan is ered a nevem.
Biztos volt gyerekszobád, ahol kakaózgatás közben mesét néztél. Csőrike, Szilveszter cica
Én Szilveszter párti vagyok, őt pedig Csőrike pussy cat-nek hívta/hívja
Innen a nevem
Inkább az bánt, hogy aki nem ismer izléstelenkedik ezzel, az helyett, hogy normálisan megkérdezné. Bár ez egy fórum, de tekintettel, hogy sok ember nem ismeri egymást, így szerintem erre oda kell figyelni. Nyílván ha Katica, vagy Péterke, vagy a Drága Mikulás, vagy Vladimir, Vagy Grafi, vagy ki nem hagyhatom Rezit - és itt még sorolhatnék pár nevet, akiket kedves barátomnak tekintek - írta volna jót nevetek, de így egy kicsit fura a szemtelenség...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- XFX Radeon Speedster QICK 308 RX 6600 XT GDDR6 8GB 128bit
- Gigabyte Radeon 5700XT OC 8Gb eladó
- Lenovo IdeaPad 3 FELTURBÓZVA! 8GB RAM, IPS kijelző, 256 GB NVMe SSD, Win 11 Pro
- Ryzen 5 7500X3D +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest