Hirdetés
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k!nG
aktív tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Nyilvan, igazabol most egyelore nem tudok osszerakni melle egy kello obiparkot, szepen fokozatosan fog ez menni. Hogy oszinte legyek az egesz DSLR korbol elegge kiestem, mert egy ideje MILC-el dolgoztam csak, most ertem el arra a pontra, hogy sikerult beruhaznom vazra es APS-C-re ujra nem akartam.
Egyebkent valoszinuleg akkor a legjobb opcionak kezdeshez egy hasznalt EF 17-40 lenne ha jol ertem. Erre lenne is keret, csak mostansag szinte annyira csak fixeket hasznaltam, hogy az 50 1.8 volt az elso gondolatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest