Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gardo
tag
Tanácsot szeretnék kérni azoktól, akik ismerik, használták már a következő 2 objektívet:
- Sigma 17-50mm f/2.8 EX DC OS HSM (Nikon)
- Tamron 17-50mm f/2.8 AF SP VC XR Di-II LD ASP (IF) objektív (Nikon)A Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR objektívemet eladnám, 50mm felett jelenleg nekem nem létszükséglet, viszont fontos a nagy fényerő és a kiváló képminőség. (Még gondolkodom, hogy csere esetén a Nikon 50mm f/1.8 G -t megtartsam -e?) Sajnos az ilyen Nikon obit nem engedhetem meg magamnak, így a fenti 2 objektívet találtam, ami számításba jöhetne.
A fenti 2 objektív közül melyiket érdemesebb beszerezni (kép&anyagminőség, stb.), ill. érdemes -e megtartani a fix 50mm -es Nikont, vagy 50mm -en ezek is rajzolnak olyan minőségben?
Köszönöm a segítő szándékú válaszokat, akár PÜ -ben is!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Jackson elektromos gitár
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest