Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
válasz
Levente75
üzenetére
Szia!
Igen létezik, de ezt a verziót szerintem rögtön ki is zárod, miután megnézed az adaptert
Ennyiért kapsz egy e-mountos 55-210-es obit is.
Ha ez a gép/elég korrektnek mondanám ezt a gépet, de majd rámcáfolnak
/, és teleobi, de nem akarsz ennyit költeni, akkor egy m42-es adaptert javaslok, és egy régi m42-es tele obit, viszont ezzel nem lesz automata fókuszod, tehát ez a verzió kissé macerásabb, de fényévekkel olcsóbb megoldás, és a gép,amit kinéztél rendelkezik többféle fókuszsegéd módszerrel, pl. élőképbe nagyítás, focus peaking/ebben a Sony a legjobb állítólag/.... Tehát Sony Nex adapter+ a kívánt obi, meg lehet még egy Carl Zeiss teleobival is mondjuk 30-35e ft-ból.
Jah, és keretet nem írtál mennyit szánsz cakk pakk a gépre+a telére, ez még sokat segíthet a "tanácsadóknak"
szerk. bocs, tévedtem, egy 180-as Zeiss-t inkább 50e körül mérik, ahogy hirtelen rákerestem.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 5G 512 GB Desert Gold karcmentes (8 GB /512 Gb)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennyiért kapsz egy
/, és teleobi, de nem akarsz ennyit költeni, akkor egy m42-es adaptert javaslok, és egy régi m42-es tele obit, viszont ezzel nem lesz automata fókuszod, tehát ez a verzió kissé macerásabb, de fényévekkel olcsóbb megoldás, és a gép,amit kinéztél rendelkezik többféle fókuszsegéd módszerrel, pl. élőképbe nagyítás, focus peaking/ebben a Sony a legjobb állítólag/.... Tehát