- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
válasz
mormota79 #10507 üzenetére
Itt 1 nyitott házról beszélünk,ahol elvileg még jobb is lenne.Adatlapomon ott is van a házam.
Az a baj,hogy 80-100%-os fordulaton kell járatni a ventit,hogy ne rángasson be.
És még csak nyár sincs.
Gpu-val nincs gáz,53-54 fok max 0,865V-al,még tuningolva 1950mhz-en 1.043V-al is max 70 fok kb.
70-fokig 80%-os ventifordulattal megy.
De sajnos 100%os se nagyon elég neki a fémlap lehűtésére,ami alatt memóriák vannak.Werkly
Megnéznéd te(vagy más is),hogy a memória mögötti nyáklap,és a memóriákat fedő fémkeret mennyire melegszik nálad? -
GAbre
veterán
válasz
mormota79 #10498 üzenetére
Annyira nem akartam szétszedni,mert még lehet tudnám gariztatni.
Illetve utoljára mikor szétkaptam kártyám 100fok közelébe tolta fel a hőmérsékletet,akárhogy pasztáztam.
Itthon vmi Chill factor thermalright zacskós fehér pasztamaradék van.
Vagy ilyeneket tudok venni
Melyiket ajánljátok.
Anno az utolsó kártyám revoltec 6g-ssel csináltam,ha jól emlékszem -
Skyhunter
őstag
válasz
mormota79 #10064 üzenetére
Fel is vettem a kapcsolatot az eladóval. Még nem volt vizes hűtőm, ehhez elég a gyári is, vagy vizes blokkot kell építsek, ahogy a korábbi hsz-ekben írták a srácok?
Szerk : használtam a keresőt a vizes blokk fórumban, így Puma válasza megerősítést nyert, vagyis blokkot kellene építsek.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
mormota79 #9866 üzenetére
Érdekes dolgok ezek...
Én ma tapasztaltam egy jelenséget és most új driver van a gépen. /meglátjuk/
Egész nap ment a gép (gond nélkül) és 1x csak ez lett...[kép] majd DDU és új driver telepítés közben ez jött [kép] (most eddig minden stimmt, 2.-ik próbálkozásra és restart után felment ahogy kell)
Mindjárt meg is lesem a GPU kihasználtságot, hogy tartja vagy nem a 2000MHz-t -
Laraxior
titán
válasz
mormota79 #8195 üzenetére
Megnézem én azt az ügyvédet aki egy számla alapján azt mondja, hogy bányászatra lett véve a videokártya.
Az csak feltételezés... Az meg kevés a garancia megvonásához.
Tudod, ez olyan, mint a közpénz. Mindenki tudja, hogy ellopják, mégse lehet bizonyítaniAzonfelül, nem rendeltetésszerű használat? Azaz? Kóbor kutyát dobáltál vele? Ajtótámaszték volt?
...és aki GPU-val renderel? Csak egy példa...Nem értem ezt a nem rendeltetésszerű használatot, nem tudom ki terjesztette el ezt a hülyeséget...
A bányászathoz utána olvastok, hogy mi, hogyan működik, beleöltök egy halom lóvét, de addig már nemigen sikerül eljutni, hogy rámenjen az ember a gyártó oldalára, és a garancia résznél elolvassa a 3 sort ami idevág.Ez nem csak neked, sőt nem a személyednek, hanem úgy általánosságban, láttunk már itt jópár arcot megfordulni "ilyen" problémával.
-
szente
addikt
válasz
mormota79 #8192 üzenetére
Akkor meg ha 2 éven belül besz@rna, ott a gari. Az esetleges garanciáztatási idő kiesésének kompenzálásaként pedig annyival olcsóban jutottál hozzá.
Hozzá teszem, hogy szigorúan ez csak az én véleményem. Ha valaki más meg lát hibát a gondolat menetemben, akkor meg majd úgy is szól.
-
szente
addikt
válasz
mormota79 #8190 üzenetére
Sztem nem kell hozzá klímás és pormentes helyiség. Ha nem szorosan egymás mellett vannak a kártyák és van rá irányítva egy venti, az már elég. Nekem a konyhába volt a rig-em, 1 év alatt minimális por rakódott rá.
Bár én nem ekkora fogyasztású kártyákkal csináltam (igaz, a hűtés sem volt akkora a VGA-kon, mint egy egy 1080Ti-n) de 55-60 fok között mozgott a GPU temp.. Ahol teljesen egymás mellett voltak a kártyák, ott pedig 65-75 fokon.
De ha esetleg kérsz egy képet valamelyik rig-éről, akkor úgy is látod.
Na meg ott a 2 év gari. Azt is mérlegelned kell, hogy meg lesz az a kártya neked 2 év múlva?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- VR topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest