- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
abridabri #5414 üzenetére
Hát, passz, mértem konnektorból 2 mérővel, mindkettőnél, ha csak a vga volt rommá hajtva, terhelve, akkor 400-500W között cibált a konnektorból, ha ráterheltem az 5GHz-s 8320-as FX-et, akkro volt 650-700W.
Kapott egy kis feszt, stb.. 3dmark alatt ezt tudta, de annó ment ennél fentebb is:
Sorry az off-ért.
-
KAMELOT
titán
válasz
abridabri #4670 üzenetére
Amúgy meg aki jártas a PC témában annak tudnia kell, hogy kicsit feljebb nyomod a vga-t és akkor húzod be a casvarokat. Sőt nekem a 2 slotos VGA 3 csavarral van rögzítve. VOLT DCII-m az sem lógott. AKinek lóg az xarul rögzítette a kártyát ennyi!
(#4674) cyberkind: Legtöbb kártya tömege okés, így ha jól rögzíted semmi gond. Érdekes, akkor nekem miért nem lóg a kártya vége? Mint írtam....csavarozáskor emeld meg az egész kártyát és húzd rá.
-
Lann
tag
válasz
abridabri #4521 üzenetére
Gaming OC-ra raktam rá, 2 Corsair SP120 ventivel, 50°C fölött ~1400-as fordulattal pörögnek (az alap ventikkel sincs semmi baj, csak nem tetszik a piros):
22°C-os szobában kb. 54-55°C-ig ment fel, Superposition 1080p extreme alatt, 40-50%-on lévő rendszer hűtőkkel, ha minden 100%-on pörög, úgy 49-50°C körül mozog, csak ez már számomra zavaró zajjal is jár. Temp/power limit mind maxon. Idle ~33°C. -
Roleegsi
tag
válasz
abridabri #4047 üzenetére
Köszönöm a választ!
Egy ZALMAN Z9 NEO házam van.
Élsimítás nélkül csak eldöcögnek majd valahogy. Ez a kártya is elég szépen muzsikál (970), pl a BF4-et viszi 4K-ban majdnem fullon multiban.
Nézegettem az 1080 Ti-ket, de 200-tól 500 ezerig van minden. Én jobban örülnék közelebb a 200-hoz, de látni kéne mik vannak.. csak én nem igazán értek hozzá. -
sakal83
addikt
-
2thletme2day
őstag
válasz
abridabri #2981 üzenetére
Valami nem kóser. Annyi történt az fps_max 0 beírása után, hogy a menüben több lett az fps mint 120. Játék közben változatlan a helyzet. Dust 2: 250 környéke, ritkán benéz 300 fölé, Mirage: 200 körüli érték, sokszor alatta Inferno: szintén 200 körüli érték kb de többször van alatta mint fölötte. Az előző kártyám is tudta ezeket az értékeket. Az előző, jóval gyengébb kártyám hozta ezeket az értékeket ugyanilyen beállítások mellett.
-
KAMELOT
titán
-
törölt tag
válasz
abridabri #2639 üzenetére
Nem az a baj, hogy 550-es a táp. hanem az, hogy az egy nem jó 550-es táp. Jonnyék csak a 750-est tesztelték, de már arra is az ajánlásuk, hogy 600W-ig használjuk, ne tovább. De ez itt rohadtul off, ott a tápos topik.
-
brumi1024
veterán
válasz
abridabri #2633 üzenetére
Csúnya vagy nem csúnya, közel el tudja érni azt a fogyasztást. (A 4.8-as OC profilommal simán túl is tudom lépni.) Note: a TDP-nek abszolút semmi köze nincs a csúcsfogyasztáshoz az Intel prociknál.
-
Devid_81
félisten
válasz
abridabri #2627 üzenetére
Neked az OC-zott prociddal a geped megeszi a 300-330Wattot amikor a procid 100%-on van terhelve.
Erre Te meg radobsz egy 250Wattos VGA-t, amin ha egy picit is OC-zol mar 300Watthoz lesz kozel.
Beszelunk itt most 600Wattnyi fogyasztasrol, de inkabb picit tobbrol ha az OC-d ugy adja.
550Wattos tappal tesztre hasznalhatod, 24/7 be ne kiserletezz vele. -
Devid_81
félisten
válasz
abridabri #2619 üzenetére
Ha mindent alapon hajtassz talan, bar en nem kiserleteznek vele
Viszont mint ahogy irtak is, hataron vagy, nem biztos, hogy a tapnak jot tenne hosszu tavon akkora terheles.
Tudo nem olcso masik tapot venni, de vedd figyelmbe, hogy kelleni fog.
Mondjuk ha Vegat vennel, oda meg 100% ra mondanam, hogy tapcsere. -
Maotun
őstag
válasz
abridabri #2039 üzenetére
én a többivel se
adott egy csúcs kártya. több gyártó 3 beállítással OC, Silent, Game, igények szerint.............
De ezek szerint minden gyártó elb@szta a 1080 ti.-t.
80c ig aggodalomra nincs ok, szvsz.
aki hallja a 38db-41db közti különbséget ..."elf füle van"
aki meg szétszed egy 250.000 ft-os vga.-t hogy ne 21.000 pöttye legyen hanem 23.000 annak meg sok pénze van vagy jó szponzora.
Én régimódi vagyok víz az akváriumba való. ...de sokan másképp gondolják. ők azt szeretik...
Nem vagyunk egyformák ez így van jól!
Én azt mondom aki nem barkácsol, és nem pöttyvadász hanem 1440 p és felette akar játszani vegyen egy olyan 1080Ti-t ami 80-85 c alatt marad terhelve és hangja 40 -42 db léggel hűtve.
Többiek előtt Maximális tiszteletés "irigység"
mert megöregedtem, sok vga-ból próbáltam többet kihozni mint a gyártó.
Igazából nem ment, vagy meleg, vagy hangos, vagy instabil lett...
Mára feladtam, a tuningot.
A csend és a stabilitás a fontos 80 c. és 40 db alatt ezt előbb utóbb valamelyik gyártó összehozza.
PL PALIT SPJ, INNO X4, stb még kevés a teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Cyberpunk 2077
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo 3
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest